CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارائه روشی جهت یافتن K مؤثرترین گره ها برای تبلیغ در شبکه های اجتماعی مبتنی بر ساختار شبکه و الگوهای متفاوت رفتاری گره ها (مورد مطالعه: پارسی یار)

عنوان مقاله: ارائه روشی جهت یافتن K مؤثرترین گره ها برای تبلیغ در شبکه های اجتماعی مبتنی بر ساختار شبکه و الگوهای متفاوت رفتاری گره ها (مورد مطالعه: پارسی یار)
شناسه ملی مقاله: ICIKT08_145
منتشر شده در هشتمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات ودانش در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

مریم شهسواری - دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران
سیدعلیرضا هاشمی گلپایگانی - دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران
لیلا اسماعیلی - دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران
سیدمحمدرضا فخری - دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه قم، قم، ایران

خلاصه مقاله:
در سال های اخیر توجه ب سیاری از بازاریاب ها بر مو ضوع انتشار اثر و بیشینه سازی آن در شبکه های اجتماعی معطوف بوده است. چرا کهپژوهش ها نشان داده اند که کاربران شبکه های اجتماعی بر تو صیه ی دو ستان خود یا دیگر مصرف کنندگانی که محصول را قبلاً خریداریکرده اند اعتماد بیشتری دارند و کمتر تحت تأثیر تبلیغات رسانه ای قرار می گیرند. از طرف دیگر اثرات اجتماعی بر فرایند انتشار اطلاعات،تأثیر مستقیم دارد و در هر شبکه ی اجتماعی کاربران پرنفوذی وجود دارند که تأثیر زیادی بر نظرات دیگران و انتشار اطلاعات در کل شبکهدارند؛ شرکت ها در تلاش اند تا با هدف قرار دادن پرنفوذترین کاربران شبکه های اجتماعی، فرایند انتشار را کنترل کرده و با صرف هزینه یاندکی برای بازاریابی آن را به بیشترین حد ممکن برسانند. در این مقاله بیشینه سازی اثر در شبکه های اجتماعی و یافتن افراد پرنفوذ موردتوجه قرار گرفته است و یک مدل انتشار حدآستانه ی مبتنی بر مدل های رفتاری افراد در شبکه های اجتماعی ارائه شده است. از طرف دیگرمی توان الگوریتم حریصانه را به عنوان متداول ترین راه حل ارائه شده برای حل مسئله ی بیشینه سازی اثر بر شمرد که از زمان اجرای بالاییبرخوردار می باشد. در این مقاله ایده ای برای کاهش زمان اجرای الگوریتم حریصانه ارائه شده است. ارزیابی آزمایش های انجام شده حاکی ازبهبود روش پیشنهادی نسبت به الگوریتم پایه می باشد.

کلمات کلیدی:
شبکه های اجتماعی، اثر اجتماعی، انتشار اثر، بیشینه سازی اثر، گره های پرنفوذ

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/548804/