بررسی کاربرد نانو فتو کاتالیست دی اکسید تیتانیوم و نانو کاتالیست مغناطیسی آهن در حذف فلزات سنگین از پسابهای صنعتی

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 420

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

IENC01_178

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

Abstract:

نفت به عنوان یک منبع با ارزش جهت تولید انرژی و بسیاری ازمحصولات شیمیایی و پتروشیمیایی محسوب می شود ولی از طرفدیگر در مراحل استخراج و انتقال آن آلودگی های زیست محیطیفراوانی بوجود می آید. همچنین رشد روز افزون فعالیت های صنعتی،تولید فاضلاب های دارای ترکیبات سمی را افزایش داده است. بنابراینتأمین آب بهداشتی مورد نیاز مورد نیاز مردم به یکی از مشکلات اساسیامروزه تبدیل شده است. فلزات سنگین یکی از منابع آلوده کنندهفاضلابهای صنعتی می باشد که هم درجه سمیت بالا و هم پایداریآنها در محیط باعث شده که اثرات مخرب و جبران ناپذیری برسلامت انسان و محیط زیست داشته باشند. روش هایی نظیر ترسیبشیمیایی، انعقاد، لخته سازی، وتبادل یونی، استخراج با حلال یاروشهای بیولوژیکی جهت حذف اینگونه آلودگی ها از فاضلاب قابلاستفاده می باشند همچنین نانو ذرات فلزی از جمله نانو ذرات دیاکسید تیتانیوم و نانو ذرات مغناطیسی آهن به دلیل خواص ویژه،موفق به خروج آلاینده های آلی و فلزات سنگین از آب شده اند کهدر مقایسه با روشهای پیشین موفق تر، مؤثرتر، با راندمان بالا تر وگاهاً ارزان تر نیز می باشند. در این مطالعه کارایی نانو ذرات فلزیبرای نیل به این هدف بررسی شده است.

Authors

امیر محسنی آهویی

آموزشکده فنی و حرفه ای سما ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد شیراز ، شیراز ، ایران

سیدمحمد حجی خراسانی

آموزشکده فنی و حرفه ای سما ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد شیراز ، شیراز ، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :