پیاده سازی الگوریتم کالیبراسیون دوربین ستاره ای نسل دوم با استفاده از تصاویر نجومی

Publish Year: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,165

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

AEROSPACE07_055

تاریخ نمایه سازی: 1 مرداد 1387

Abstract:

دوربین های ستاره ای از جمله سنسورهای تعیین وضعیت در حوزه علوم هوافضا می باشند. از این دوربینها در جهت کاهش خطای ناوبری سیستم های اینرسی بطور گسترده ای استفاده می شود. این سنسورها به دو نسل دنبالگر ستاره و نصویرگر ستاره تقسیم بندی می شوند دوربین های ستاره ای تصویر گر ستاره جهت شناسایی و تشخیص الگوی ستاره و نهایتا تعیین وضعیت دقیق جسم پرنده با دقت چند ثانیه قوسی، بایستی از قبیل کالیبره شوند. پارامترهای کالیبراسیون این دوربین ها شامل فاصله کانونی دقیق دوربی، انحراف خط دید و نیز پارامترهای اعوجاج آرایه سطح کانونی شامل اعوجاج عدسی، عدم همراستایی عناصر اپتیکی و نیز عدم همراستایی آشکارساز و غیره می باشد. تعیین دقیق وضعیت جسم پرنده در این روش تابعی از پارامترهای کالبیراسیون و بخصوص فاصله کانونی و انحراف خط دید میباشد. در این مقاله جهت تعیین این پارامترها از الگوریتم تخمین بهینه با حداقل مربعات استفاده می کنیم. این الگوریتم بر روی سطح زمین و با استفاده از تصاویر نجومی گرفته شده از آسمان کار می کند. به طوریکه عایرغم مقادیر اولیه متفاوت این پارامترها پس از چندین مرحله تکرار به سمت جواب مطلوب که همان تعیین دقیق فاصله کانونی و انحراف خط دید دوربین است، میل خواهد کرد. این مقادیر نهایتا بعنوان ورودی وارد الگوریتم تعیین وضعیت جسم پرنده شده و پس از تعیین ماتریسهای انتقال، وضعیت جسم پرنده با دقت بالا حاصل خواهد شد. بدیهی است با توجه نوع خروجی این سنسور و تلفیق آن با سیستم ناوبری اینرسی میتوان خطای ناوبری اینرسی را که با گذشت زمان تفزتیش میابد جبران نمود.

Authors

مصطفی همائی

سازمان هوافضا، صنایع شهید همت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • C. C. Liebe, 4Star Tracker for Attitude Determ ination?, Department ...
  • Nav LL!: A Star؛، [2] D. Mortari, A. Romoli, Three ...
  • M. Kayton, W. Fried, ،0Avionics Navigation System', New York, John ...
  • H. R. Rao, A. Solaiappan, R. Pandiyan, *High Accuracy Attitude ...
  • Division, Isro Satellite Centre, Bangalore -560 017, 2002. ...
  • نمایش کامل مراجع