ارائه مدلی جهت ارزیابی عملکرد خدمات بانکداری الکترونیکی به تفکیک نوع خدمات با استفاده از شناسایی شاخص های کلیدی عملکرد(مطالعه موردی بانک تجارت استان قزوین)

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,013

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

OICONFERENCE02_218

تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1395

Abstract:

بانکداری الکترونیک که حاصل کاربرد فناوری اطلاعات در نظام بانکی است تغییرات اساسی در تمامی ابعاد زندگی بشر ایجاد کرده و به مشتریان بانکها اجازه تعامل با بانک را بدون واسطه و از طریق کانال های متنوع از قبیل اینترنت، موبایل، ماشین های خود پرداز و تلفن را می دهد. بانکها دائماً درصدد توسعه و ارزیابی این خدمات نوین می باشند تا میزان نیاز به تلاش و توسعه خدمات خود را تشخیص دهند، مزیت رقابتی کسب نمایند و مشتریان خود را راضی نگه دارند. یکی از معیارهای ارزیابی عملکرد، شناسایی شاخص های عملکرد است. بانکها برای حصول اطمینان از تحقق برنامه های خود در زمینه بانکداری الکترونیک و هم چنین رضایت ذی نفعان، باید با استفاده از روشهای علمی و با به کارگیری شاخص های کمی و کیفی مناسب، عملکرد خود را مورد پایش مستمر قرار دهند. این پژوهش به بررسی این شاخص ها به تفکیک در کانالهای مختلف از جمله موبایل بانک، بانکداری اینترنتی، ATM، POS و تلفن بانک در بانک تجارت استان قزوین می پردازد و آن ها را با استفاده از مدلBSC شناسایی می کند. به این ترتیب که پس از بررسی اهداف استراتژیک بانک تجارت در زمینه خدمات نوین و همچنین استفاده از پرسشنامه باز، بین 37 نفر از کارکنان بانک تجارت استان قزوین، عوامل کلیدی موفقیت بدست آمد. تعداد 46 شاخص از مطالعه مقالات و ادبیات موضوع در منظرهای مالی، فرآیندهای داخلی، رشد و یادگیری، محیط و جامعه،کارکنان و مشتریان استخراج گردید و با پرسشنامه دوم در بین31 نفر از مدیران و کارشناسانی که با خدمات نوین کار کرده اند به صورت غیر تصادفی و قضاوتی نظرخواهی گردید و پس از تحلیل نهایی با روش آزمون فریدمن و نرم افزار SPSS تعداد 6 شاخص با در نظر گرفتن بالاترین اولویت در هر کانال از خدمات الکترونیکی شناسایی گردید و پس از تحلیل مقایسه زوجی بر اساس پرسشنامه سوم، شاخص ها اولویت بندی و رتبه بندی گردید. پرسشنامه از روایی و پایایی مطلوبی برخوردار بود و آلفای کرونباخ با استفاده از نرم افزارSPSS برای این پرسشنامه 9/0 بدست آمد. در انتها با نرم افزارQlikview شاخص های شناسایی شده در عملکرد 3 ماهه اول سال 1395 پیاده سازی شد

Authors

مهدی اسماعیلی

استاد یار مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد کاشان

مریم طاهری قزوینی

کارشناس ارشد فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی، واحدالکترونیکی،گروه فنی مهندسی،تهران،ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :