ارتباط سبکهای رهبری مربیان با موفقیت ورزشی ورزشکاران

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,761

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

PESSO01_111

تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1395

Abstract:

هدف این تحقیق، بررسی رابطه بین سبک رهبری مربیان و موفقیت ورزشی ورزشکاران ناجا بود که در آن رابطه بین پنج سبک رهبری مربیان (سبک آمرانه، سبک دموکراتیک، سبک حمایت اجتماعی، سبک آموزش و تمرین، سبک بازخورد مثبت) و موفقیت ورزشی ورزشکاران مورد بررسی قرار گرفت. این تحقیق از نوع توصیفی همبستگی است. جامعه آماری این تحقیق را بازیکنان تیم های فعال 7 رشته ورزشی بسکتبال، والیبال، فوتبال، فوتسال، هندبال، کاراته و تکواندو ناجا (60 نفر) تشکیل داده اند. نمونه تحقیق برابر با جامعه آماری در نظر گرفته شد. در این پژوهش از 2 پرسشنامه برای جمع آوری اطلاعات استفاده شد. برای بررسی رابطه بین سبک رهبری مربیان و موفقیت ورزشی ورزشکاران از ضریب همبستگی اسپیرمن استفاده گردید. کلیه فرضیه های آزمون در سطح تجزیه و تحلیل شدند. نتایج تحلیل آماری نشان داد که مربیان حاضر در تیمهای ناجا بیشتر از سبک آموزش و تمرین و کمتر از سبک آمرانه و دموکراتیک استفاده میکردند. به طورکلی به نظر میرسد با توجه به ماهیت آموزشی و تمرین مداوم و مستمر برای کسب مهارت های ورزشی، استفاده از سبک آموزش و تمرین و سبک بازخورد مثبت که در آن بار انجام وظایف و تکالیف فنی تأکید میشود و با توجه به اینکه در اکثر تحقیقات، مربیان از این سبک استفاده میکنند، میتوان اعلام کرد که این سبکها، روش مناسب و کارآمدی برای تربیت ورزشکاران است و اگر مربیان نتوانند توانایی آموزش تکنیکها و تاکتیکها، یا درک استراتژیهای رقابتی تیم خود و حریف را به ورزشکاران و حتی مدیران تیم و هواداران نشان دهند؛ بدون تردید هویت شغلی آنان متزلزل خواهد شد.

Authors

توکل رحیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی، دانشگاه علوم انتظامی امین

حمداله هادی

استادیار گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علوم انتظامی امین

جعفر علی قادری

مربی گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علوم انتظامی امین

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • رابطه سبک‌های رهبری مربیان با انگیزش پیشرفت و تعهد ورزشی ...
  • کاظمی, آرزو(1379). ارتباط بین سبک‌های رهبری مربیان تیم های بسکتبال ...
  • ارتباط بین سبک‌های رهبری مربیان فوتبال با میزان تعهد و ...
  • Coaches and Cohesio. _ Impact of Coaching Techniques on Team ...
  • نمایش کامل مراجع