CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تجربه یارداک شده دانش جویان دانشگاهی از اموزه های شبکه های اجتماعی مجازی، فرصت ها و تهدیدها (یک بررسی کیفی پدیدار شناسی)

عنوان مقاله: بررسی تجربه یارداک شده دانش جویان دانشگاهی از اموزه های شبکه های اجتماعی مجازی، فرصت ها و تهدیدها (یک بررسی کیفی پدیدار شناسی)
شناسه ملی مقاله: PSYCHOLOGY01_132
منتشر شده در همایش ملی روانشناسی و مدیریت آسیب های اجتماعی در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

یوسف ادیب - دانشیار دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه تبریز
اسکندر فتحی آذر - استاد دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی ، دانشگاه تبریز
رامین نوظهوری پهرآباد - دانشجوی دکتری تخصصی برنامه ریزی درسی دانشگاه تبریز
سمیه رسولی - کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه الزهرا (س)

خلاصه مقاله:
هدف پژوهش حاضر تبیین تجارب درک شده دانشجویان از شبکه های مجازی در بازشناسی و نگاه داشت ارزش ها بود. این پژوهش کیفی و به روش پدیدارشناسی است. نمونه گیری به شکل هدفمند صورت پذیرفت. مشارکت کنندگان از دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه های شهر مراغه بودند. حجم نمونه پس از لحاظ نمودن اشباع داده ها، نهایت 20 نفر رسید. جمع آوری داده ها از طریق مصاحبه عمیق نیمه سازمان یافته و تجزیه و تحلیل داده ها بر اساس روش کلایزی انجام شد گفته از مجموعه مصاحبه های انجام شده و در پیاده سازی و تجزیه و تحلیل اطلاعات، 40 کد مفهومی به دست آمد. یافته ها بیانگر آنست که دانشجویان در تعامل با شبکه های مجازی تجارب مثبت و منفی زیادی را کسب نمودند. تغییر در الگوهای ارتباطی و گذراندن اوقات فراغت و تعاملات میان فردی از فرصت های به وجود آمده و تغییر در الگوهای زندگی خانوادگی و نمادهای کلامی و الگوهای ظاهری از تهدیدات مطرح در این زمینه است. بررسی تجارب می تواند به بازشناسی ارزش ها و کمک به مشکلات جوانان نقش ارزنده ای داشته باشد .

کلمات کلیدی:
فناوری های نوین، ارزش ها، تجربه های درک شده

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/556794/