CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

شناسایی سیاستهای اقتصادی مطلوب به منظور جذب مشارکت مردمی برای احداث پارکینگهای محلهای در بافتهای فرسوده شهر تهران (مطالعه موردی: منطقه 17 شهرداری تهران)

عنوان مقاله: شناسایی سیاستهای اقتصادی مطلوب به منظور جذب مشارکت مردمی برای احداث پارکینگهای محلهای در بافتهای فرسوده شهر تهران (مطالعه موردی: منطقه 17 شهرداری تهران)
شناسه ملی مقاله: TTC15_145
منتشر شده در پانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

محسن زارع جدی - کارشناس مهندسی حملونقل و ترافیک، سازمان نوسازی شهر تهران
محمد زارع - دانشجوی دکترای معماری، سازمان نوسازی شهر تهران
حیدر جوانمرد
مجید پاکساز

خلاصه مقاله:
تامین پارکینگهای واقع در مبداء سفر، به یکی از چالشهای مهم شهر تهران تبدیل شده که پیامدهای منفی ناشی از کمبود آن شامل اختصاص بخشی از سوارهروها به محل توقف خودروها، ایجاد خلل در امدادرسانی، مشکلاتاجتماعی و...، شهر را تا مقیاس محلی دچار مشکل ساخته است. علیرغم تاکید بر تامین این نوع از پارکینگها در طرحهای جامع و تفصیلی شهر تهران، اقدام موثری صورت نگرفته و بخش خصوصی نیز تمایلی برای سرمایهگذاریدر این حوزه ندارد. اگر یک سرمایهگذار، نتواند منافع مورد انتظار از سرمایهگذاری را بدست آورد، اقدام به ریسک در بخش نخواهد کردو سرمایه خود را معطوف سایر صور سرمایهگذاری خواهد نمود. لذا بایستی راهی برای جذاب کردن سرمایهگذاری در حوزه پارکینگهای محلی شناسایی نمود که میتواند در قالب یک بسته تشویقی به سرمایهگذار ارائه گردد.مطالعه جریان هزینهها و منافع طرحهای سرمایهگذاری، در این پروژه مورد استفاده قرار گرفته است. با تعیین ارزش خالص فعلی 3، ملاک سودآوری پروژه و یا قضاوت برای سرمایه گذاری در طرح بدست آمده است. ده سناریو در اینپژوهش بررسی میشود که شیوه مشارکت انبساطی، شیوه موثر شناخته شد که عواید حاصل از آن، منافع جمعی را به همراه خواهد داشت.

کلمات کلیدی:
پارکینگ در مبداء، طرح تفصیلی شهر تهران، بسته تشویقی، سیاست های اقتصادی، ارزش خالص فعلی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/558462/