CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

سنجش میزان بی تفاوتی سازمانی در کارکنان با استفاده از تئوری مجموعه های راف (مطالعه موردی: شرکت مدیریت تولید نیروگاه های گازی خراسان)

عنوان مقاله: سنجش میزان بی تفاوتی سازمانی در کارکنان با استفاده از تئوری مجموعه های راف (مطالعه موردی: شرکت مدیریت تولید نیروگاه های گازی خراسان)
شناسه ملی مقاله: CMMS05_093
منتشر شده در پنجمین کنفرانس ملی علوم مدیریت نوین در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

محمد قزل ایاغ - استادیار بخش آماردانشکده ریاضی و کامپیوتر دانشگاه شهید باهنر کرمان
مسعود کرامت نیا - گروه مدیریت، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران
سمیه سیرغانی - گروه مدیریت، واحد بجنورد، دانشگاه آزاد اسلامی، بجنورد، ایران

خلاصه مقاله:
هدف پژوهش حاضر بررسی میزان بی تفاوتی سازمانی در کارکنان با استفاده از تئوری مجموعه های راف می باشد. این پژوهش از نوع کاربردی بوده و جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه کارکنان شرکت مدیریت تولید نیروگاه های گازی خراسان بودهاست که با رجوع به جدول مورگان ، حجم نمونه 164 نفر تعیین گردید، ابزار گرد آوری داده ها پرسشنامه می باشد. ضریب پایایی آن به روش آلفای کرنباخ بیشتر از 0.7 می باشد. در این بررسی میزان بی تفاوتی سازمانی در کارکنان با استفاده از عوامل:مدیریتی، ساختاری و انگیزشی سنجش شده است. به منظور تجزیه وتحلیل داده ها از تئوری مجموعه های راف استفاده شده است.بدین منظور پس از تشکیل جداول تصمیم استاندارد شده در مرحله بعد موارد سازگار و ناسازگار مشخص شدند و پس از آن جداول تقلیل تشکیل گردید. در نهایت نتایج به طور کلی نشان داد که اگر توجه به عوامل مدیریتی در سازمان در سطح زیادیباشد آنگاه میزان بی تفاوتی سازمانی در سطح کمی خواهد بود. همچنین بر اساس نتایج بدست آمده اگر میزان توجه به عواملساختاری در سطح کمی باشد آنگاه، میزان بی تفاوتی سازمانی در سطح زیادی خواهد بود و در نهایت نتایج نشان داد که توجه به عوامل انگیزشی در حد متوسط بر میزان بی تفاوتی سازمانی موثر خواهد بود.

کلمات کلیدی:
بی تفاوتی، بی تفاوتی سازمانی، عوامل موثر بر بی تفاوتی سازمانی و تئوری مجموعه های راف

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/561315/