Year: 1394
Publish place: 23st National Congress of Food Science and Technology
COI: NCFOODI23_822
Language: PersianView: 275
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
میوه به یکی از میوه های منطقه گرمسیری و خاور دور می باشد و با توجه به فساد پذیر بودن آن یکی از روش های نگهداری آن خشک کردن است.استفاده از هوای داغ مرسوم ترین روش خشک کردن می باشد. استفاده از پیش تیمارهایی که سبب کاهش آب بافتی و سهولت انتقال جرم هنگام خشک کردن با هوا می شوند، بسیار مفید می باشند. استفاده از فرایند آب گیری اسمزی و امواج فرا صوت به عنوان یک پیش تیمار قبل از خشک کردن، می تواند ضمن افزایش راندمان خشک کردن باعث کاهش هزینه نیز گردد در این تحقیق تاثیر پیش تیمار ترکیبی شامل زمان اولتراسوند با شدت های 35 -45kHz در دو سطح 10 و 20 دقیقه، غلظت محلول اسمزی ساکارز در دو سطح با بریکس 50 و 70 و زمان غوطه وری محلول اسمزی نیز در دو سطح 60و 120 دقیقه بر میزان زمان خشک کردن و از دست دادن آب و جذب مجدد آب در فرایند تلفیقی اسمزی- فراصوت با هوای داغ مورد بررسی قرار گرفتنتایج با طرح کاملا تصادفی آنالیز گردید و مقایسات میانگین از نوع LSD بود که نتایج نشان داد سریع ترین زمان خشک کردن وکمترین میزان بازجذب آب با استفاده از محلول اسمزی با بریکس 70 و مدت زمان 120 دقیقه و فراصوت به مدت 10 دقیقه باشدت 35kHz به دست آمد. بهترین پیش تیمارها برای خشک کردن میوه به در این پژوهش برای پیش تیمار اسمزی بریکس 70 به مدت 60 دقیقه و پیش تیمار اولتراسوند به مدت 20 دقیقه با شدت 45kHz معرفی گردید.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is NCFOODI23_822. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/564523/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:الله پناه، پوریا و شهاب لواسانی، علیرضا،1394،بررسی پیش فرایند ترکیبی فراصوت – آبگیری اسمزی و هوای داغ بر شاخص خشک کردن و جذب مجدد آب میوه به،23st National Congress of Food Science and Technology،Quchan،https://civilica.com/doc/564523
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- بی نام، 1384، مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید کشمش ...
- حزباوی. ع.، مینایی. س. 1389. تهیه و بررسی ویژگیهای کیفی ...
- فتحی، م.، محبی، م.، و رضوی، س، م، ع. 1388. ...
- قره بیگلو. پ، 1390. بررسی سینتیک فرایند خشک کردن شلغم ...
- Deng Y and Zhao Y. 2008. Effect of pulsed vacuum ...
- Fernandes FAN, Jr. FEL and Rodrigues S. 2008. UItrasound _ ...
- Figiel A. 2010. Drying kinetics and quality of beetroots dehydrated ...
- Rodrigues s and Gomes MCF. 20O9. Effect of u Itrasou ...
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تولید سوخت پلت با استفاده از چوب و ضایعات کشاورزی
- تهیه و ارزیابی خواص ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلیمر طبیعی حاوی نانوذرات فلزی برای بسته بندی مواد غذایی
- مکانیابی نیروگاه خورشیدی با بررسی پارامترهای اقلیمی د ر استان قزوین با استفاده از TOPSIS
- وضعیت و اهمیت بازیافت کاغذ در ایران و جهان
- ارائه مدل شبکههای سنسور بیسیم زیرزمینی در توسعه کشاورزی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- تاثیر پروتئاز استخراجی از گندم سن زده بر طول پپتید حاصل از هیدرولیز و ویژگی کف کنندگی پروتئین آرد گندم سالم
- بررسی خواص ضد باکتریایی پپتیدهای زیست فعال در خمیرترش
- راهکارهای افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه: با نگاهی ویژه بر صنایع غذایی
- بررسی تاثیر pH، غلظت و نوع سیستم تحویل بر خصوصیات نانوغذا فرموله شده برای بیماران گاسترکتومی
- بررسی بافت نان حجیم غنی شده با آرد ارزن دم روباهی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.