آسیب شناسی زیرساخت های صنایع پتروشیمی از منظر پدافند غیر عامل و ارائه تمهیدات لازم به منظور کاهش آسیب پذیری و توسعه پایدار

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,917

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

PDFCONF01_011

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395

Abstract:

پتروشیمی در آینده اقتصادی ایران سهم چشمگیری خواهد داشت. در واقع ایران در ردیف کشورهایی است کهصنعت پتروشیمی یکی از ستونهای اصلی اقتصاد آن را تشکیل خواهد داد. مجتمع های پتروشیمی به عنوان یکهدف بالقوه مورد توجه عوامل انسانی، خواه دشمن برون مرزی و خواه عوامل خرابکار و ضد انقلاب قرار دارد،بنابراین حفاظت و ایجاد بستر امنیتی مناسب، ضامن توسعه پایدار این صنایع در کشور و حفظ صلابت و افزایشپایداری ملی است. برای دست یافتن به توسعه پایدار لازم است در کنار توسعه صنعتی به حفاظت و دفاع ازدستاوردهای حاصل از توسعه همت گماشت، یعنی باید بخشی از بودجه ای که به یک طرح اختصاص می یابدصرف مقاوم سازی و امنیت آن گردد که اقدامات پدافند غیر عامل نقش کلیدی در کاهش مخاطرات، خسارات وتلفات ایفا می نماید .توسعه، حرکت به سمت شرایط مطلوب است و زمانی پایدار خواهد بود که در قالب پدافند غیرعامل اجرایی شود.پدافند غیر عامل با مشخص کردن تهدیدات و ریسک های پیش روی یک زیر ساخت به ارزیابی آن ها می پردازدو استراتژی هایی در جهت کاهش آسیب پذیری ها ،آنچنان که نیاز است وضع می نماید.نگارنده در نظر دارد، با آسیب شناسی زیرساخت های صنایع پتروشیمی از منظر پدافند غیر عامل با بهره گیری ازتکنیک تحلیل محتوا مخاطرات امنیتی،تهدیدها و آسیب پذیری های محتمل در مواجهه با دارایی های این صنعترا احصاء نماید و در راستای کاهش نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت زیرساخت های صنایع پتروشیمی تمهیداتلازم و راهکارهای عمومی و اختصاصی را که منجر به افزایش پایداری و کاهش آسیب پذیری آن گردد را پیشنهاددهد. این راهکار ها می تواند منجر به کاهش آسیب پذیری، تداوم فعالیت و توسعه پایدار صنایع پتروشیمی در برابرتهاجم و یا هرگونه حادثه پیش بینی نشده و اضطراری گردد.

Authors

سجاد امیری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مهدی روانشادنیا

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

غلامرضا چالوک

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم انتظامی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • شرکت ملی نفت ایران- شرکت بهینه سازی مصرف سوخت کشور ...
  • Security risk Assessment Methodology for the petroleum and petrochemical industries, ...
  • جم. نیاه اصول مبانی پدافند غیرعامل, تهران: انتشارات دانشگاه صنعتی ...
  • ح .م نغ .جلالی ارزیابی تهدیدات, آسیب پذیری و ریسک ...
  • ش. علمداری, دستورالعمل برآورد تهدید و تدوین سناریو در دستگاه ...
  • UFC 1-010-1, DOD Minimum Antiterrorism Standards for Buildings, 9 February ...
  • ق. عنبران " اعمال تکنیک های دفاع غیر عامل به ...
  • نمایش کامل مراجع