بررسی علل مقاومت کارکنان در برابر تغییر و تحول سازمانی
Publish place: The International Congress of Society Empowerment in the Field of Management , Economics ,Entrepreneurship and Cultural Engineering
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 3,220
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SPCONF01_080
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395
Abstract:
محیط پیچیده و متغیر امروزی، سازمان ها را وادار به نوآوری و ایجاد تغییرات می کند. در حالی که مطالعات تغییر سازمانی نشان می دهند که اغلب، کارکنان با اجرای تغییرات در سازمان همکاری نمی کنند و در برابر آن مقاومت می کنند. در نتیجه مقاومت و عدم همکاری کارکنان منجر به عدم موفقیت برنامه تغییر در سازمان خواهد شد. تحقیق حاضر به بررسی میزان تأثیر علل مقاومت در سازمان بر روی مقاومت کارکنان در برابر تغییر سازمانی میپردازد و در این راستا میزان تأثیر شش متغیر ( اضطراب و پریشانی، دوری از ابهام، خوش بینی، گذشته نگری، منفی نگری، ارزشمندی، شادی و رضایت از خود) را بر روی مقاومت کارکنان در برابر تغییر سازمانی مورد بررسی قرار می دهد. از آنجا که پیوسته شوک ها یا ضربه های اقتصادی سازمان را تهدید می کند و رقابت ها در حال تغییر شکل هستند، در این میان سازمانی موفق است که به سرعت، تغییرات برنامه ریزی شده ای را با واکنش مناسب در این صحنه از خود نشان دهد و برای حفظ بقاء، خود را با تغییرات آینده سازگار کند. مسیر تغییر با فرهنگ سازی آغاز و با تثبیت و تمرکز بر پیاده سازی فرایند کاری در سازمان پایان می یابد . سازمان با توجه به شرایط، امکانات و اهداف خود تغییرات مورد نیاز را انتخاب می کند و برای اجرای آنها در سازمان، برنامه تغییر را طراحی می کند، با توجه به اینکه سازمان از انسان ها تشکیل می شود و کارشناسان تغییر سازمانی معتقدند که تغییر در سازمان از تغییر در نگرش انسان ها آغاز می شود. بنابراین اجرای موفقیت آمیز برنامه تغییر در سازمان در گرو تغییر نگرش کارکنان و آمادگی روانی آنان برای پذیرش و حمایت تغییرات می باشد . تفهیم و ترسیم چشم انداز جدید برای کارکنان، اقدامات مناسب مدیران ارشد جهت رفع بدبینی در بین کارکنان و ایجاد ارتباط با آنان برای موفقیت بیشتر برنامه در فرایند تحول امری ضروری است.
Keywords:
Authors
سیف الله صبوری
کارشناسی ارشد مدیریت ،دانشکده مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال،ایران
محمدرضا صبوری
دانشجوی دکترای شیمی تجزیه،دانشکده شیمی،دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال،ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :