تحلیل انرژی و اگزرژی چرخه تبرید تراکمی فوق بحرانی کربندیاکسید با استفاده از ترموالکتریک به عنوان مبدل حرارتی داخلی بهمنظور مادون سرد کردن مبرد

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 652

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCOT01_099

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395

Abstract:

در این مقاله جایگاه و تأثیر کاربرد ترموالکتریک در چرخه تبرید تراکمی فوق بحرانی کربن دی اکسید، بررسی و ارائه می گردد. به منظور تحلیل این سیستم بر اساس مدل ریاضی، برنامه ای توسط نرم افزار EES نوشته و اجرا شده است. معادلات مربوط به بقای جرم، بقای انرژی و بالانس اگزرژی با استفاده از این نرم افزار به طور همزمان حل شده اند. در این پژوهش نتایج حاصل از مطالعه حاضر با استفاده از ادبیات فن اعتباردهی شده و عملکرد سیستم تبرید تراکمی فوق بحرانی کربن دی اکسید با استفاده از ترموالکتریک به عنوان مبدل حرارتی داخلی به منظور مادون سرد کردن مبرد، از دیدگاه قوانین اول و دوم ترمودینامیک (انرژی و اگزرژی) تحلیل و تأثیر پارامترهای عملکردی سیستم بر روی عملکرد چرخه مطالعه شده است، همچنین چرخه تبرید تراکمی فوق بحرانی کربن دی اکسید با استفاده از ترموالکتریک بر اساس بیشینه کردن ضریب عملکرد سیستم و بازده اگزرژی بهینه سازی شده است و نیز این چرخه با عملکرد سیکل پایه (چرخه تبریدتراکمی فوق بحرانی کربن دی اکسید بدون استفاده از ترموالکتریک) مقایسه و نتیجه گرفته شد، عملکرد چرخه تبریدتراکمی فوق بحرانی کربن دی اکسید با استفاده از ترموالکتریک، در مقایسه با سیکل پایه بهبود پیدا می کند، به طوری که ضریب عملکرد سیستم % 0٫37 ، بازده اگزرژی % 0٫35 و ظرفیت تبرید به اندازه % 34٫57 افزایش می یابد. شایان ذکر است نتایج تحلیل اگزرژی نشان می دهد که بیشترین نابودی اگزرژی در چرخه تبرید تراکمی فوق بحرانی کربن دی اکسید بااستفاده از ترموالکتریک، در مدول ترموالکتریک اتفاق می افتد.

Authors

امیر مطلبی مغانجوقی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی مکانیک، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران،

رقیه مطلب زاده

عضو هیأت علمی، گروه مهندسی مکانیک، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :