CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تحلیل میزان تاثیرگذاری استراتژیهای برون سپاری بر عملکرد برون سپاری با توجه به نقش کنترلهای سازمانی (مورد مطالعه: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان)

عنوان مقاله: تحلیل میزان تاثیرگذاری استراتژیهای برون سپاری بر عملکرد برون سپاری با توجه به نقش کنترلهای سازمانی (مورد مطالعه: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان)
شناسه ملی مقاله: AMSCONF04_017
منتشر شده در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

حسین رضایی دولت آبادی - استادیار و عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت، دانشگاه اصفهان
جلال زارع - کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، موسسه آموزش عالی پیام گلپایگان

خلاصه مقاله:
برون سپاری به واگذاری انجام فرایندها یا فعالیت های داخلی یک کسب و کار به یک تأمین کننده خارجی تحت قراردادمشخص اطلاق می شود. هنگامی که یک سازمان برخی از فعالیت ها یا فرایندهای کسب و کار خود را به عرضه کنندهایدر بیرون از شرکت یا سازمان خود بسپارد این عمل را برون سپاری می نامند. هدف از اجرای این پژوهش تحلیل میزانتأثیرگذاری استراتژی های برون سپاری بر عملکرد برون سپاری با توجه به مکانیزم های کنترل سازمانی می باشد.آلفای کرونباخ برای استراتژیهای برون سپاری 0.87 و برای کنترل سازمانی 0.78 و برای عملکرد سازمانی 0.74 بهدست آمد. در مرحله بعد با استفاده از مدل معادلات ساختاری، رابطه ساختاری بین متغیرها بررسی گردید که نتایجنشان داد ضریب مسیر بین استراتژیهای برونسپاری و کنترل سازمانی 0.77 و بین کنترل سازمانی و عملکرد 0.83می باشد. مقدار t در تمام مسیرها از مقدار ضریب اطمینان 1/96 در سطح 95 درصد اطمینان بیشتر شده اند، که نشان دهنده معنادار بودن تأثیر استراتژی های برون سپاری بر کنترل سازمانی و سپس کنترل سازمانی بر عملکرد دارد.ضریب استاندارد شده مسیر میان استراتژی های برون سپاری و مکانیزم های کنترل سازمانی (0/418) بیانگر این مطلب است که متغیر استراتژی های برون سپاری به میزان 0/42 از تغییرات متغیر مکانیزم های کنترل سازمانی را تبیین می کند؛ در حالی که به میزان 0/40 از تغییرات متغیر عملکرد رقابتی برون سپاری را تحت تأثیر قرار میدهد. ضریب مسیرمیان مکانیزم های کنترلهای سازمانی و عملکرد رقابتی برون سپاری (0/293) نشان می دهد، تغییرات متغیر عملکرد رقابتی برون سپاری به میزان 0/29 توسط مکانیزم های کنترلهای سازمانی تعیین می شوند. بنابراین دانشگاه علوم پزشکیاصفهان باید استراتژی های مناسبی را با توجه به شرایط و موقعیت کنونی و آیندهی خود، انتخاب نمایند، زیرا به بقا ورشد این سازمان در عرصه ی رقابتی برون سپاری فعالیت ها کمک می کند.

کلمات کلیدی:
برون سپاری، استراتژی های برون سپاری، کنترل سازمانی، عملکرد برون سپاری

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/567775/