CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی نقش واسطه ای مدیریت استراتژیک منابع انسانی در ارتباط مدیریت دانش و عملکرد سازمانی (مطالعه موردی : سازمان جهاد کشاورزی شهرستان رمانشاه)

عنوان مقاله: بررسی نقش واسطه ای مدیریت استراتژیک منابع انسانی در ارتباط مدیریت دانش و عملکرد سازمانی (مطالعه موردی : سازمان جهاد کشاورزی شهرستان رمانشاه)
شناسه ملی مقاله: AMSCONF04_281
منتشر شده در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

فاطمه عزیزپور - گروه مدیریت اجرایی، دانشکده علوم انسانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران
سیدفرهاد حسینی - گروه مدیریت اجرایی، دانشکده علوم انسانی، علوم و تحقیقات کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران

خلاصه مقاله:
یکی از ابزارهای سنجش موفقیت در تحقق اهداف سازمان، موضوع عملکرد سازمانی است و بیشتر سازمان ها اهمیت بالایی برای اقدامات مدیریت استراتژیک منابع انسانی در شکل گیری عملکرد قائل هستند و همین طور مطالعات اخیر بر سازو کارهای جدیدی مانند نقش دارایی های نامشهود (مدیریت دانش) در فرآیند مدیریت منابع انسانی و اثرگذاری آن بر عملکرد سازمانی اشاره دارند. هدف اصلی تحقیق حاضر نیز بررسی نقش واسطه ای مدیریت استراتژیک منابع انسانی در ارتباط مدیریت دانش و عملکرد سازمانی در سازمان جهاد کشاورزی شهر کرمانشاه است. در این راستا از داده های 167 پرسشنامه که به صورت طبقه ای-تصادفی گردآوری شده بودند جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده نمودیم. باتوجه به مقدار ضریب KMO (0/884) و سطح معنی داری آزمون بارتلت نتیجه گرفتیم که داده ها از کفایت و تناسب درونی لازم جهت انجام تحلیل عاملی ساختار پرسشنامه برخوردار هستند. برای سنجش پایایی مدل نظری نیز از سه شاخص آلفای کرونباخ، پایایی مرکب و AVE استفاده نمودیم. روش مورد استفاده برای آزمون مدل نظری تحقیق نیز استفاده از روش حداقل مربعات جزیی و نرم افزار Smart PLS می باشد. بررسی نقش میانجی متغیر مدیریت استراتژیک منابع انسانی نیز توسط آزمون سوبل صورت گرفت. معیار GOF نیز عدد 0/529 محاسبه شد که نشان از برازش مطلوب مدل کلی تحقیق دارد. یافته های ما نشان می دهد که تمام ارتباط های موجود در مدل نظری تحقیق در سطح اطمینان 95% مورد پذیرش هستند و متغیرهای موجود در مجموع 57% از تغییرات متغیر ملاک عملکرد سازمانی را تبیین می کنند.

کلمات کلیدی:
عملکرد سازمانی، مدیریت استراتژیک منابع انسانی، مدیریت دانش، حداقل مربعات جزیی، آزمون سوبل

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/568032/