بررسی عوامل محیطی موثر بر یادگیری و عملکرد دانش آموزان پسر دبستانی در شیراز (نمونه موردی: دبستان احسان، دبستان امام رضا و دبستان علم و زندگی)

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,545

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NPRD01_099

تاریخ نمایه سازی: 5 اردیبهشت 1396

Abstract:

هر فرد تحصیل کرده ای ساعات زیادی از زمان بیداریش را در محیط های یادگیری صرف کرده است از این رو محیط های یادگیری در زندگی افراد نقش مهمی را ایفا می کند همچنین معماری و عناصر موجود در این فضا ها تاثیر بسزایی بر افراد می گذارد . محیط های یادگیری از عناصری تشکیل می شوند که در کنار هم معنا دار می شوند و کیفیت های هر کدام از این عناصر در شکل گیری رفتار های مختلف موثر می باشند . آموزش و همچنین محیط های آموزشی بیشترین اثر و نقش را بر ذهنیت افراد و متمدن سازی جوامع بر عهده دارند در نتیجه لازمه ی اصلاح کالبد آموزش و پرورش ایجاد فضاهایی با شرایط مناسب و مطلوب جهت رشد فیزیکی ، ذهنی عاطفی و اجتماعی دانش آموزان ، مرتبط با فعالیت های آنها می باشد که تحقق این امر از طریق طراحی جزییات فضاها با توجه به الگوهای رفتاری دانش آموزان امکا ن پذیر می گردد. از عوامل مهم در طراحی فضا های آموزشی می توان به اندازه ، نور پردازی ، نحوه قرار گیری ، رنگ ، مبلمان و .... اشاره کرد . در این مقاله سعی شده تا این عوامل به صورت کتابخانه ای مورد مطالعه و بررسی قرار گیرند سپس با شرایط فعلی هر سه مرکز دبستانی مورد مطالعه در این پژوهش شامل (دبستان احسان ، دبستان امام رضا و دبستان علم و زندگی) در شهر شیراز مورد بررسی تطبیقی و مقایسه ای قرار گیرد و پیشنهادات جهت بهبود سطح کیفی مراکز فوق ارایه گردد.

Authors

سید محمد مهدی آل یاسین

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه معماری ، واحد مرودشت ، دانشگاه آزاد اسلامی ، مرودشت ، ایران

فاطمه راهنورد

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه معماری ، واحد مرودشت ، دانشگاه آزاد اسلامی ، مرودشت ، ایران

علیرضا دانش پور

استادیار گروه معماری، واحد مرودشت ، دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت ، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :