بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی برروی ویژگیهای بافتی سوسیس گیاهی

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 507

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCFOODI24_266

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

Abstract:

سوسیسها فراوردههای گوشتی خرد وریز شدهای هستند، که از گوشت قرمز، ماکیان، ماهی و یا ترکیبی از آنها به دست میآیند. درحال حاضر، فراوردههای گوشتی حرارت دیده، به ویژه انواع سوسیس و کالباس مصرف زیادی پیدا کردهاند و مورد توجه قرار گرفتهاند.گوشت بهعنوان ترکیب اصلی این فراوردهها میتواند تاثیر بارزی بر کیفیت داشته باشد. در سالهای اخیر تولید محصولات گوشتی سالم تر با ارزشتغذیهای بالاتر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. کاربرد پروتیینهای غیرگوشتی مانند ایزوله سویا، پروتیین بافت دارگیاهی، پروتیینهای شیر، انواع مختلف فیبر مانند فیبر سویاو گندم، از مهمترین ترکیبات مورد استفاده به منظور بهبود ارزش تغذیهای فراوردههای گوشتیبوده است. این ترکیبات میتوانند جایگزین کامل یا بخشی از گوشت موجود در فرمولاسیون شوند. در سوسیسهای گیاهی که میزان گوشت آنها صفر درصد است. به دلیل عدم حضور پروتیینهای میوفیبریل ایجاد بافت مطلوب بسیار دشوار است. در کنار استفاده از هیدروکلوییدهایی نظیر کنجاک، زانتان و کاراگینان استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی میتواند به بهبود بافتاین محصولات کمک زیادی کند. در این پژوهش آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به میزان 3/ درصد در تولید سوسیس گیاهی با فرمولاسیون مشخص مورد استفاده قرار گرفته و با نمونه کنترل مورد مقایسه قرار گرفت.نتایج بیانگر این بودندکه، این آنزیم میتواند باعث بهبود برخی از ویژگیهای بافتی شود.

Authors

منیژه نگهداری فر

دانشجوی کارشناسی ارشد بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز

محمدهادی اسکندری

دانشیار بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Bourne, M. (2002). Food texture and viscosity: concept and measuremen! ...
  • Essien, E. (2003). Sausage manufacture. Principles and practice. Boca Ratonc ...
  • Martinez, B., Miranda, J. M., Franco, C. M., Cepeda, A., ...
  • McAfee, A. J., McSorley, E. M., Cuskelly, G. J., Moss, ...
  • Morin, L, Temelli, F., & McMullen, L. (2004). Interactions between ...
  • نمایش کامل مراجع