مقایسات میانگین تغییرات اسیدهای چرب در فرمولاسیونهای ترکیبی روغن قنادی

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 450

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCFOODI24_433

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

Abstract:

روغنهای قنادی تهیه شده درایران معمولا از هیدروژناسیون روغنهای گیاهی بدست میآید که معمولا دارای اسید چرب ترانس هستند. روغنهای قنادی میتوانند به منظور ارایه مصرف کنندگان خاص و برای کاربردهای ویژه از مخلوط انواع روغن تهیه شوند. این پژوهش بهمنظور تعیین پروفایل اسیدهای چرب ترکیباتی از روغنهای قنادی مختلف جهت معرفی روغن قنادی با مضرات کمتر و پیشنهاد فرمولمناسب برای ایجاد خواص کیفی مطلوب در روغن قنادی پرداخته و در این تحقیق، مقایسهای بین فرمولاسیونهای ترکیبی از روغنهای مختلف قنادی بر پایه پالم اولیین و پالم استیارین صورت گرفت تا روغن مناسب با ویژگیهای مطلوب برای مصارف قنادی تعیین گردد.ترکیب فرمولاسیونهای مورد بررسی به ترتیب: روغن پالم هیدروژنه 45) % نقطه ذوب C °37+ (روغن پالم هیدروژنه 45) % نقطه ذوبC °45 + (روغن مایع سویا 10 ، % روغن پالم هیدروژنه 100) %نقطه ذوب C °37 (و روغن پالم هیدروژنه 50) % نقطه ذوب C °37 + ( روغن پالم هیدروژنه50) % نقطه ذوب C °45 (بودند. برای تعیین پروفایل اسیدهای چرب نمونهها از دستگاه گاز کروماتوگرافاستفاده گردید. در بررسی اسیدهای چرب فرمولاسیونهای ترکیبی روغن قنادی، از نظر تمامی اسیدهای چرب به جز میزان اسیدچربترانس و میزان اسید اولییک اختلاف معنیداری مشاهده نشد ولی از نظر میزان اسید پالمتیک، اسید استیاریک، اسید لینولییک و اسید لینولنیک در سطح 5 %اختلاف معنی داری وجود داشت. بین درصد اسید چرب ترانس فرمولاسیونهای مورد بررسی اختلاف معنیداری وجود نداشت. در نتیجه افزودن روغن سویا و همچنین پالم با نقطه ذوب 42 درجه تاثیری در اصلاح یا کاهش اسید چرب ترانس نداشته است.

Authors

مریم سلیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه -ایران

مصطفی کرمی

عضو هیات علمی دانشکده صنایع غذایی دانشگاه بوعلی سینا

داریوش خادمی شورمستی

عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه-ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • سلیمی، مریم.(1394). تاثیر فرمولاسیون بر پروفایل اسیدهای چرب، بافت و ...
  • هراتیان، پریوش، قدسیان، وحید.، فولاد خواه، علی یار، قاسم‌زاده محمدی، ...
  • Ascherio, A. & Willett, W. (1997). Health effects of trans ...
  • Christiansen, E., Schnider, S., Palmvig, B , , Tauber-Las sen, ...
  • Ghotra, B.S., Dyal, S.D. & Narin, S.S. (2002). Lipid shortening: ...
  • Heller, L. (2005). Palm oil reasonable replacement for Trans fats, ...
  • Oh, K., , Hu, F., Manson, J., Stampfer, M. & ...
  • نمایش کامل مراجع