Year: 1395
COI: IMES10_383
Language: PersianView: 150
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در سال های اخیر سنتز نانو مواد پیزوالکتریک به خصوص تیتانات زیرکونات سرب به دلیل اتلاف دی الکتریک پایین، ضریب جفت شوندگی بالا و دمای کوری بالا توجه بسیاری از محققان را جلب نموده است. بدین منظور با هدف بررسی ساختار و خواص دی الکتریک این دسته از سرامیک ها، تیتانات زیرکونات سرب همراه با دوپت عنصر استرانسیم به روش سل- ژل سنتز شده است. در این راستا، ابتدا سل هایی با نسبت مولی 48/52 =Ti/Zr بدون استرانسیم و با مقدار 1/0 درصد مولی استرانسیم تهیه شد. نمونه ها پس از خشک شدن در دمای oC 100 ،جهت دستیابی به ساختار های کریستالی مورد نظر در دمای oC700 به مدت یک ساعت کلسینه شدند. در نهایت نانوپودرهای بدست آمده با استفاده از دستگاه های طیف مادون قرمز (FTIR ،(پراش پرتو ایکس (XRD ،( میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM (و LCR متر مورد آنالیز و مشخصه یابی قرار گرفتند. نتایج حاصل از آنالیز SEM و XRD نشان داد که نانو پودرهای تیتانات زیرکونات سرب سنتز شده دارای ساختاری پرووسکایت با فاز تتراگونال میباشند که اندازه ذراتی کمتر از 45 نانومتر را دارند. هم چنین بررسی خواص دیالکتریک نمونهها به عنوان تابعی از فرکانس اعمالی انجام شد که نتایج بیانگر افزایش ثابت و کاهش اتلاف دیالکتریک با افزودن عنصر استرانسیم در ترکیب و کاهش مقادیر آنها با افزایش فرکانس میباشد.
Keywords:
تيتانات زيركونات سرب، دوپت استرانسيم، نانو پودر، فرايند سل- ژل، مشخصه يابي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/574821/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زارعی، معصومه و صادق زاده عطار، عباس،1395،سنتز و بررسی ساختار و خواص دی الکتریک نانوپودرهای تیتانات زیرکونات سرب دوپت شده با استرانسیم،دهمین همایش مشترک و پنجمین کنفرانس بین المللی انجمن مهندسی مواد و متالورژی و انجمن علمی ریخته گری ایران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/574821
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، زارعی، معصومه؛ عباس صادق زاده عطار)
برای بار دوم به بعد: (1395، زارعی؛ صادق زاده عطار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سنتز نانوذرات ZnAl2O4 دوپت شده با Eu به روش احتراقی و با کمک مایکروویو
- نشر طیف آبی در نانو ذرات ZnAl2O4
- برداشت انرژی از لوکوموتیو و واگن های قطار با تکنولوژی پیزوالکتریک
- بازار سرمایه و تأمین مالی منتخبی از صنایع کوچک و متوسط استان تهران 1381-1390
- بررسی مارتنزیت در فولاد 22MnB5 تحت تغییر شکل هم دما به کمک دیلاتومتری و پردازش تصویر دیجیتال
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی تأثیر نورد سرد و عملیات حرارتی بر رفتار تبلورمجدد و خواص مکانیکی آلیاژ نوین تیتانیوم شبه پایدار بتا Ti-3Al-8Mo-7V-3Cr
- بررسی تأثیر عملیات حرارتی آنیل بر ریزساختار و خواص مکانیکی آلیاژ Ti-10Cr
- بررسی اثر میزان بیسموت بر ریزساختار و خواص فیزیکی و مکانیکی لحیم نرم کم نقره Sn0.3Ag0.7Cu
- Al Matrix Hybrid Composites Reinforced by Graphene Nano Plates and Nano TiC
- ساخت آلیاژ TNT متخلخل به روش SPS به منظور کاربرد در بافت سخت
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.