Year: 1395
COI: IMES10_466
Language: PersianView: 192
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در این تحقیق از آسیاکاری مواد اولیه پودری TiO2 و BaCO3جهت سنتز نانو ذرات تیتانات باریم (BaTiO3 (استفاده گردید. پس از بهینه سازی زمان آسیاکاری، آسیاکاری به مدت 15 ساعت برروی نمونه ها اعمال گردیدکه باعث بهبود سینتیک واکنش مواد اولیه پودری شد. همچنین با توجه به آزمایشات صورت گرفته مشخص شد که مدت زمان آسیاکاری به تجزیه BaCO3 در دمای پایین کمک کرده است و علاوه بر افزایش فعالیت شیمیاییمواد اولیه TiO2 و BaCO3 منجر به افزایش نفوذ پذیری و نیز کاهش دمای واکنش مخلوط پودری شده است.دمای عملیات حرارتی به وسیله آنالیز حرارتی (DTA/TG(STA و برابر با °C840 تعیین گردید که به مدت 2ساعت اعمال شد. برای شناسایی فاز از الگوی تفرق اشعه ایکس (XRD (استفاده شد. همچنین شکل و توزیع اندازه ذرات توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدانی (SEM-FE (تعیین شد.
Keywords:
نانوذرات، سنتز مکانوشیمیایی، BaTiO3 ،آسیاب ماهواره ای پرانرژی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/574901/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسن زاده، صادق علی و دلالی اصفهانی، تقی،1395،بررسی اثر آسیاکاری برسنتزنانوذرات تیتانات باریم،دهمین همایش مشترک و پنجمین کنفرانس بین المللی انجمن مهندسی مواد و متالورژی و انجمن علمی ریخته گری ایران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/574901
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، حسن زاده، صادق علی؛ تقی دلالی اصفهانی)
برای بار دوم به بعد: (1395، حسن زاده؛ دلالی اصفهانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ساخت و بررسی ویژگیهای لایه های نازک الکتروکرومیک اکسید تنگستن و اکسید مولیبدن به روش پیرولیز افشانـه ای
- مطالعه خواص الکتروکرومیکی لایه های نازک WO3 واقع بر زیر لایه هادی شفاف FTO
- بررسی خواص دی الکتریک لایه های نازک تیتانات باریم سنتز شده به روش رسوب نشانی فاز مایع
- روش های سنتز و کاربردهای دی اکسید تیتانیوم
- ساخت لایه نیمه رسانای شفاف FTO برای کاربرد سلول خورشیدی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی تأثیر نورد سرد و عملیات حرارتی بر رفتار تبلورمجدد و خواص مکانیکی آلیاژ نوین تیتانیوم شبه پایدار بتا Ti-3Al-8Mo-7V-3Cr
- بررسی تأثیر عملیات حرارتی آنیل بر ریزساختار و خواص مکانیکی آلیاژ Ti-10Cr
- بررسی اثر میزان بیسموت بر ریزساختار و خواص فیزیکی و مکانیکی لحیم نرم کم نقره Sn0.3Ag0.7Cu
- ساخت آلیاژ TNT متخلخل به روش SPS به منظور کاربرد در بافت سخت
- بررسی ریزساختار و رفتار شکست جوش های مقاومتی نقطه ای فولاد استحکام بالای پیشرفته دوفازی DP590
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.