ارایه مدل شبکه عصبی کوهونن جهت پیش بینی سهم هر یک از عوامل درگیر درتاخیرات آزاد راه تهران- شمال

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 604

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

IPMC12_023

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

Abstract:

در حال حاضر درکشور ایران بسیاری از پروژههای عمرانی نیمه کاره وجود دارد که به علت کمبود اعتبار، نیمه تمام ماندهاند و بودجه عمرانی کفاف تکمیل این پروژهها را ندارد. پروژههایی که حتی برای 100 الی 200 میلیارد تومان نیمهتمام ماندهاند و با تخصیص اعتبار قطرهچکانی، به کندی ساخته میشوند. حال با این کمبود اعتبار به نظر میرسد در راستای اولویتسنجی تکمیل پروژههای نیمهتمام و عدم استقبال بخش خصوصی برای سرمایهگذاری 12هزار میلیارد تومانی در تهران-شمال، بهتر است فعلا دولت اولویت خود را بر تکمیل پروژههای نیمهکاره قرار دهد اما نیمنگاهی هم به تکمیل این آزادراه پرحاشیه داشته باشد. آزاد راه تهران- شمال به دلیل مشکلات عدیده که قبل از ساخت و در حین ساخت بوجود آمده است، در دهه ی سوم زندگی خود به سر می برد تا رکورد زمان احداث یک آزادراه را در جهان بشکند. این افزایش زمانها و هزینه ها باعث ایجاد تاخیرات بسیار زیادی در طی این سی سال شده است.در این تحقیق، منشاء اصلی این تاخیرات از جانب چهار عامل درگیر در پروژه (کارفرما، پیمانکار، مشاور، عوامل محیطی)، شناسایی و دسته بندی گشت و سپس برای اولین بار با بهره گیری از شبکه عصبی خودسازمانده کوهونن ) (SOFM ، تاخیرات ارزیابی شد تا درنهایت به کسب نتایج در رابطه با مسبب اصلی تاخیرات در هر یک از گروه های درگیر، دست یافته شد که تبدیل با درس آموخته و مستنداتی شود تا در آینده باعث اتخاذ تصمیم اصولی تر مدیران پروژه گردد.

Keywords:

تاخیرات , آزادراه تهران- شمال , شبکه عصبی خود سازمانده کوهونن(SOFM , (افزایش زمان و هزینه

Authors

پروانه شاهسوند

کارشناس ارشد، دانش آموخته مدیریت پروژه و ساخت، دانشکده معماری، دانشگاه تهران مربی مدیریت پروژه ومعماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحدورامین- پیشوا

احسان اله اشتهاردیان

استادیار گروه مدیریت پروژه و ساخت، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه تربیت مدرس

ملیحه معززی فرهادی فر

کارشناس ارشد، دانش آموخته کنترل، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه علم و صنعت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :