بررسی و مقایسه اثر روشهای مختلف کاهش لنگی برش در سیستم های لوله ای

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,068

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SECM01_158

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

Abstract:

درسیستم های لوله ای، ستون هایی که قاب محیطی را تشکیل می دهد در مقابل بارهای جانبی مانند یک تیر طرهای تغییر شکل می دهند، رفتارواقعی قاب محیطی درجایی ما بین طرهای خالص و قاب خالص قرار دارد، اضلاعی از لوله که موازی امتداد نیروهای جانبی می باشند، با توجه بهانعطاف پذیری تیرها تمایل دارند، که مانند قاب های صلب چند دهانه و مستقل عمل کنند، این انعطاف پذیری باعث میشود که در قاب تغییرشکل های ناشی از برش ایجاد شود که به نام لنگی برشی خوانده می شود. تغییر شکل برشی در روی عمل قاب محیطی منجر به توزیع غیر خطیفشار در یک سمت و کشش در سمت مقابل در امتداد پوش ستون ها می گردد، ستون هایی که در گوشه های ساختمان قرار دارند مجبور می باشند کهسهم بیشتری از بار را نسبت به ستون های ما بین آنها تحمل کنند. به علاوه تغییر شکل کل ساختمان دیگر شباهت به تغییر شکل تیر طرهای نخواهدداشت. زیرا تغییر شکل حالت برشی اهمیت بیشتری پیدا خواهد کرد. در این مقاله برای بررسی این موضوع سازه های بتنی بلند با تعداد طبقاتمختلف در نرم افزار Sap مدلسازی شده و تحت تحلیل دینامیکی تاریخچه زمانی قرارگرفتند. برای کاهش مقدار لنگی برش در ستون های پیرامونی ازروشهای افزایش ابعاد تیرها، ابعاد ستون ها، مهاربند ماکرو در مدلها مورد بررسی قرار گرفتند. با بررسی نتایج مشاهده می شود که استفاده از مهاربندماکرو در سیستم لوله ای نسبت به سایر روشها لنگی برشی را بصورت قابل توجهی کاهش داده و توزیع برش طبقه ما بین ستون های گوشه و میانی رایکنواخت می نماید.

Keywords:

لنگی برش , سیستم لوله ای , مهاربند ماکرو , تحلیل دینامیکی تاریخچه زمانی

Authors

رحیم حبیبی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه عمران، واحد علوم و تحقیقات آذربایجان شرقی، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران- دانشجوی کارشناسی ارشد گروه عمران، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران

طالب مرادی شقاقی

عضو هیات علمی گروه عمران، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :