تاثیر پروتیین هیدرولیزشده گاوماهی دریای خزرNeogobius caspius توسط آنزیم فلورزایم بر اسیدیته، خواص ریولوژی و حسی ماست کم چرب

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 421

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ASAE01_019

تاریخ نمایه سازی: 7 اردیبهشت 1396

Abstract:

در این تحقیق به منظور افزایش ارزش تغذیهای ماست کم چرب و همچنین برای تولید محصولی با خصوصیات کیفی مطلوب، پروتیین هیدرولیز شده بافت گاو ماهی تهیهشده از آنزیم فلورزایم به ترتیب در سه سطح 5 / 0 ، 1 ، 5 / 1 درصد در فرمولاسیون ماست کم چرب استفاده شد و سپستاثیر آن بر اسیدیته و برخی خواص ریولوژی ماست قالبی کم چرب در مقایسه با نمونه شاهد )صفر درصد( مورد آزمون قرار گرفت. نتایج حاکیاز آن است که افزودن پروتیین هیدرولیز شده به ماست باعث کاهش pH و در پی آن افزایش اسیدیته گردید ) 05 / 0 > P (. در طول دوره نگهداری به مدت سه روز مشخص گردید که نمونههای حاوی غلظت بالای پروتیین هیدرولیز شده دارای بافت سفت تری بودهاند ) 05 / 0 > P .)طبق نتایج ارزیابی حسی مشاهده شد که افزودن پروتیین هیدرولیز شده به نمونهها تاثیر مثبتی بر خواص حسی )به جز رنگ( مزه، بو و بافتماست تهیه شده داشته است، ولی جایگزینی پروتیین هیدرولیز شده تاثیر منفی بر رنگ ماست داشته است. به طور کلی استفاده از پروتیین هیدرولیز شده بافت گاو ماهی با آنزیم فلورزایم در فرمولاسیون ماست موجب بهبود خواص ریولوژی و حسی )به جز رنگ( ماست کم چرب میگردد.

Authors

راحله رضایی

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

سکینه یگانه

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

زینب رفتنی امیری

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

رضا صفری

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • افشارنیک ا.، رفتنی امیری ا حسینی‌پرور س 5. (1391). استفاده ...
  • امیری‌عقدایی س.، اعلمی م0 رضایی ر. (1392). بررسی ایر هیدروکلوئید ...
  • اویسی‌ور م. قمی م. تقی‌اف م.(1389). تولید پروتئین هیدرولیزشده از ...
  • رفتنی‌امیری د صفری ر.، بخشنده ت.، احمدی واوسری ف. (1394). ...
  • Sari Agricultural Sciences and Natural Resources University ...
  • نمایش کامل مراجع