CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی و ارزیابی عوامل مربوط به منابع و درآمدهای پایدارشهرداریها(مطالعه موردی : شهرداری اوشان فشم میگون شمیرانات)

عنوان مقاله: بررسی و ارزیابی عوامل مربوط به منابع و درآمدهای پایدارشهرداریها(مطالعه موردی : شهرداری اوشان فشم میگون شمیرانات)
شناسه ملی مقاله: ICAUC01_243
منتشر شده در اولین کنفرانس سالانه بین المللی عمران، معماری و شهرسازی در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

فرضعلی سالاری سردری - کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری،دانشگاه زابل، سیستان و بلوچستان، ایران، مدرس دانشگاه پیام نور واحد گله دار
فاطمه سوری - کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری،دانشگاه شهید بهشتی، تهران
صالح سوری - کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران

خلاصه مقاله:
امروز محدودیت و مشکلات تامین مالی شهرداری ها و رشد روزافزون نیازهای جامعه شهری، موضوع مدیریت هزینه ها را از یک مزیت به یک ضرورت تبدیل کرده است. در مقاله حاضر با استفاده از مطالعات کتابخانه ای، مطالعات شناختی برمی داری به بررسی و تحلیل منابع و درآمدهای پایدار شهرداری اوشان فشم میگون شمیرانات و در نهایت به ارایه راهبردهای الگوی تامین مالی و درآمد زایی پایدار و کار آمد مطابق تحلیل وظایف و ساختار اقتصاد منطقه پرداخته شده است. راهبردهای ارایه شده در زمینه درآمدزایی و توسعه اقتصادی شهرداری به صورت برنامه از کوششی مستمند، ساختار یافته، منظم، منطقی به علمی مبتنی بر محیط داخلی و خارجی حوزه شهری با رویکرد آینده نگری به اتخاذ تصمیم ها و سیاست گذاری اساسی هم عملیاتی نمودن آن ها به انجام فعالیت ها را میسر می نماید. مدیریت هزینه ها در شهرداری با توجه به تحولات علمی جدید و عبور از دغدغه تا رسیدن به وضعیت مطلوب و بهبود در جهت توسعه اقتصادی شهر و درآمدزایی و شهرداری ها بایستی برنامه ریزی راهبردی و برنامه ریزی عملیاتی (فیزیکی - اجرایی - عمرانی) در کنار هم قرار گیرند. یافته های پژوهش در راستای تامین مالی شهرداری و نهادهای مدیریت محلی شهری نشاندهنده آن است که حرکت درآمدزایی بایستی با توجه به ساختار اقتصادی کلی منطقه صورت پذیرد. راهبردهای جدید در سند راهبردی درآمدزایی شهرها (روش ارزیابی اقتصادی) بهره گیری از توان صنعت گردشگری (صنعت سبز و پاک)، صنایع و خدمات وابسته به آن در توسعه اقتصاد شهری و درآمدزایی برای شهرداری ها می باشد که با تحلیل توان محیطی شهر و مناطق اطراف آن و برنامه ریزی گردشگری شهر با اقدامات توسعه ای و زیباسازی در شهر (سرمایه گذاری - زیرساخت ها) و ایجاد اشتغال برای شهروندان و درآمدزایی پایدار صورت خواهد پذیرفت.

کلمات کلیدی:
نظام درآمدی شهرداری، تامین مالی پایدار، مالیه محلی، مدیریت محلی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/588126/