مولفه های اثرگذار در بانکداری اسلامی بر جذب مشتریان (بانک مهر اقتصاد تهران)

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 390

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MEAHB01_087

تاریخ نمایه سازی:

Abstract:

هدف این پژوهش ، شناسایی و رتبه بندی مولفه های اثرگذار در بانکداری اسلامی بر جذب مشتریان است. این تحقیق از نظر هدف ، کاربردی و از لحاظ روش علی از نظر داده توصیفی و در کل یک روش توصیفی – پیمایشی محسوب می شود و از نظر نوع کیفی است . ابزارهای گردآوری اطلاعات در این پژوهش پس از تعیین متغیرهای اثرگذار توسط خبرگان به وسیله پرسشنامه با مقیاس لیکرت و همچنین انجام مصاحبه با متخصصین و فعالان این حوزه می باشد . در ضمن روش جمع آوری داده ها نیز ، کتابخانه ای و میدانی است . در این پژوهش برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از دو گونه آمار توصیفی و استنباطی استفاده شده است . از آمار توصیفی ( میانگین .واریانس و ... ) جهت توصیف جامعه آماری و از آمار استنباطی تحلیل عاملی، برای شناخت مولفه ها از آزمون t جهت رد یا تایید فرضیه ها استفاده شده ( با کمک نرم افزار SPSS ) و برای اثرگذاری متغیرها وتعیین رتبه بندی آنها از تکنیک رگرسیون های چند متغیره و برای تعیین مدل ساختاری و تجزیه و تحلیل نتایج نهایی ، از روش SEM با نرم افزار AMOS استفاده شده است .جامعه آماری پژوهش، بانک مهر اقتصاد بوده است. پژوهش حاضر در حوزه کلیه شعب بانک مهر اقتصاد در کشور کاربرد داشته و منجر به اصلاح و بهبود فرآیند اجرای روش های بانکداری اسلامی در بانک ها می شود. نتایج بدست آمده حاکی چهارمولفه و تایید اثر آنها بر متغیر وابسته می باشد .

Keywords:

استراتژی های بانکداری اسلامی , سیاست های مالی , محصولات اسلامی , استراتژی های تامین مالی , مزیت رقابتی و بازاریابی اسلامی

Authors

رضا ایرانپور

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی ،دانشکده مدیریت و حسابداری , دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :