CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیرمیکروسیلیس بعنوان افسودنی به شاتکریت در پروشه های مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای نوسازی مدارس(با نگاهی بر پروشه های اداره کل نوسازی مدارس خوزستان)

عنوان مقاله: بررسی تاثیرمیکروسیلیس بعنوان افسودنی به شاتکریت در پروشه های مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای نوسازی مدارس(با نگاهی بر پروشه های اداره کل نوسازی مدارس خوزستان)
شناسه ملی مقاله: DSCONF03_062
منتشر شده در سومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

شهریار وحیدزاده - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ساخت و اجرا دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار
سیدحمید روح الامینی - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ساخت و اجرا دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار
حسین امانی - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ساخت و اجرا دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار
مجید دهقانی - استادیار گروه عمران دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجن

خلاصه مقاله:
در سالهای اخیر تعداد زیادی از سازه های بتنی در مناطق صنعتی و پتروشیمی کشورهای مختلف دنیا در اثر عوامل مختلف دچار آسیب دیدگی و یا خرابی زودرس شده اند. تخریب بتن در محیط های اسیدی از جمله رایج ترین این خرابی ها در سازه های بتن آرمه بوده و یکی از مشکلاتی است که مهندسان عمران امروزه در نگهداری سازه های بتن آرمه با آن مواجه می باشند. به طور کلی بمنظور اجرا و ترمیم سازه های بتنی، روشهای مختلفی وجود دارد. یکی از این روشهای متداول استافده از شاتکریت می باشد در این حالت شاترکیت می تواند به جای بتن معمولی مورد استفاده قرار گیرد و در برخی پروژه های ترمیمی نسبت به بتن معمولی مزیتهای بیشتری دارد.پروژه های مدرسه سازی از مهمترین و با اهمیت ترین پروژه های عمرانی و زیر بنایی کشور محسوب می شوند بنابراین شناخت و انتخاب مصالح و اتخاذ روشهای اجرایی مناسب و فنی تر در جهت ارتقاء کیفیت پروژه ها باعث بهره برداری و استفاده صحیح و بادوامتر از سازه های احداث شده و کمک شایانی را در حفظ سرمایه های کشور در پی خواهد داشت. در مطالعه حاضر به این نکته می پردازیم که با افزودن میکروسیلیس به شاتکریت اعم از WMS,DMS در پروژه های نوسازی مارس خوزستان و با توجه به وضعیت آب و هوایی منطقه مقاومت و چسبندگی و کیفیت و مقرون به صرفه بودن از نظر اقتصادی مهم و ضروری می باشد که با بررسی نتایج حاصل از آزمایشات و محاسن و معایب موجود در اجرای پروژه ها بهترین روش انجام عملیات اجرایی را اتخاذ نمود.

کلمات کلیدی:
شاتکریت، میکروسیلیس، پروژه ها، مقاومت، ماده افزودنی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/594187/