ارزیابی پتانسیل گردشگری لندفرم آبشار بیشه شهرستان درود و تنگه شیرز شهرستان کوهدشت با استفاده از مدل پرالونگ (استان لرستان)

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 632

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

RGFOH01_100

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396

Abstract:

گردشگری به عنوان یکی از منابع در آمد و ایجاد اشتغال در سطح ملی میتواند رهیافتی برای توسعه اقتصادی در قلمرو ملی باشد. استان لرستان در غرب ایران از جمله مناطقی است که از ظرفیتهای بالقوه فراوانی جهت توسعه فعالیتهای گردشگری برخوردار است. براساس مدل پرالونگ و نتایج حاصل از این مدل در این پژوهش آبشار بیشه به علت دارا بودن عیارهای بالای زیبایی ظاهری، عیار اقتصادی - اجتماعی، عیار کیفیت بهرهوری و بالا بودن میانگین عیار گردشگری(64/0 (نسبت به تنگه شیرز دارای بیشترین میزان قابلیت و توانمندی پتانسیل گردشگری میباشد. و از نظرمیانگین عیار-بهرهوری آبشار بیشه از بیشترین امتیاز (59/0 (نسبت به تنگه شیرز (56/0 (برخوردار است .

Authors

احسان مینایی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه جغرافیای طبیعی گرایش هیدروژیومورفولوژی در برنامه ریزی محیطی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه حمقق اردبیلی، اردبیل

موسی عابدینی

دانشیار گروه جغرافیای طبیعی گرایش ژیومورفولوژی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل

ولی نعمتی

مربی گروه مدیریت و اقتصاد گرایش مدیریت جهانگردی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :