CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارزیابی پتانسیل گردشگری لندفرم آبشار بیشه شهرستان درود و تنگه شیرز شهرستان کوهدشت با استفاده از مدل پرالونگ (استان لرستان)

عنوان مقاله: ارزیابی پتانسیل گردشگری لندفرم آبشار بیشه شهرستان درود و تنگه شیرز شهرستان کوهدشت با استفاده از مدل پرالونگ (استان لرستان)
شناسه ملی مقاله: RGFOH01_100
منتشر شده در اولین کنفرانس ملی علوم جغرافیا در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

احسان مینایی نژاد - دانشجوی کارشناسی ارشد گروه جغرافیای طبیعی گرایش هیدروژیومورفولوژی در برنامه ریزی محیطی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه حمقق اردبیلی، اردبیل
موسی عابدینی - دانشیار گروه جغرافیای طبیعی گرایش ژیومورفولوژی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل
ولی نعمتی - مربی گروه مدیریت و اقتصاد گرایش مدیریت جهانگردی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل.

خلاصه مقاله:
گردشگری به عنوان یکی از منابع در آمد و ایجاد اشتغال در سطح ملی میتواند رهیافتی برای توسعه اقتصادی در قلمرو ملی باشد. استان لرستان در غرب ایران از جمله مناطقی است که از ظرفیتهای بالقوه فراوانی جهت توسعه فعالیتهای گردشگری برخوردار است. براساس مدل پرالونگ و نتایج حاصل از این مدل در این پژوهش آبشار بیشه به علت دارا بودن عیارهای بالای زیبایی ظاهری، عیار اقتصادی - اجتماعی، عیار کیفیت بهرهوری و بالا بودن میانگین عیار گردشگری(64/0 (نسبت به تنگه شیرز دارای بیشترین میزان قابلیت و توانمندی پتانسیل گردشگری میباشد. و از نظرمیانگین عیار-بهرهوری آبشار بیشه از بیشترین امتیاز (59/0 (نسبت به تنگه شیرز (56/0 (برخوردار است .

کلمات کلیدی:
گردشگری، مدل پرالونگ، آبشار بیشه، تنگه شیرز، استان لرستان

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/597943/