Year: 1396
Publish place: Tabriz Journal of Electrical Engineering، Vol: 47، Issue: 1
COI: JR_TJEE-47-1_011
Language: PersianView: 298
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در این مقاله، به منظور بهبود پایداری یک ریزشبکه در حالت جزیره ای که شامل دو واحدد تولید پراکنده بادی و گازی است، استفادههمزمان از اینرسی مجازی و کنترل کننده مقاوم پیشنهادشده است. به دلیل وجود توربین بادی سرعت متغیر و استفاده از ژنراتور القایی دوسوتغذیه،اینرسی سیستم و درنتیجه پایداری دینامیکی تضعیف می گردد. پیاده سازی و بهره گیری از اینرسی مجازی در ژنراتور القایی دوسوتغذیه، موجببهبود پایداری سیستم قدرت می گردد. با این وجود، عدم قطعیت و نامعینی برخی پارامترهای کنترلی، چالشی است که باید هنگام استفاده از اینرسیمجازی مدنظر قرار گیرد. در این مقاله، ضمن تشریح نحوه پیاده سازی اینرسی مجازی در سیستم کنترل ژنراتور القایی دوسو تغذیده، تاثیر عدمقطعیت و نامعینی پارامترهای کنترلی بر عملکرد سیستم کنترل فرکانس بررسی شده است. به منظور بهبود عملکرد دینامیکی و ماندگار سیستمکنترل فرکانس، با بهره گیری از تاثیر اینرسی مجازی، کنترل کننده مقاوم ترکیبی ∞H(2)/H برای واحد تولید پراکنده گازی پیشنهادشده است. نتایجشبیه سازی با استفاده از نرم افزار MATLAB نشان می دهد که کنترل کننده ترکیبی پیشنهادی، پایدداری سیستم را در شرایط عدم قطعیت ونامعینی پارامترهای کنترلی تضمین می کند.
Keywords:
اينرسي مجازي، DFIG ، نامعيني، ريزشبكه ها، كنترل كننده مقاوم، ∞H(2)/H ، پايداري
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/601154/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نیازی، محمد و کریمی، شهرام و بنی اردلانی، صبحی،1396،طراحی کنترل کننده مقاوم ترکیبی ∞H(2)/H و استفاده همزمان اینرسی مجازی به منظور بهبود پایداری ریزشبکه ها،،،،،https://civilica.com/doc/601154
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، نیازی، محمد؛ شهرام کریمی و صبحی بنی اردلانی)
برای بار دوم به بعد: (1396، نیازی؛ کریمی و بنی اردلانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- بررسی سامانه شبکه های ارتباطی و برنامه ریزی ساختار شهر در بافت فرسوده
- بررسی میزان تأثیر فناوری اطلاعات در مواجهه با بحران کرونا ویروس
- Audio Summarization using PSO Algorithm
- عوامل موثر بر پیاده سازی موفق برنامه ریزی منابع سازمان((ERP
- مروری بر کاربردهای منطق فازی و تحقیقات انجام شده در باستان شناسی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.