مقدمه ای بر طراحی معماری باغ موزه اشعار شهریار با محوریت شعر حیدر بابا در شهر تبریز

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 843

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

UCONFKH02_205

تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396

Abstract:

در دوران معاصر طراحی معماری فضاهای باغ موزه به جهت خلق توامان فضای شهری پویا و نیز ارتقا سطح شهروندی مورد توجهفراوان قرار گرفته است. هدف پژوهش تدوین مطالعات پایه مربوط بهطراحی معماری باغ موزه اشعار شهریار با رویکرد به شهر حیدر بابا در شهر تبریز بوده است. روش تحقیق به صورت توصیفی و توصیفی- تحلیلی و با بهره گیری از منابع مکتوب به صورت کتابخانه ای صورت گرفته است. نتایج پژوهش، حصول به معیارهای پایه مطالعاتی در تدوین طرح باغ موزه شعر شهریارو با تمرکز همزمان به مبانی نظری و مصادیق مهم عمده معماری باغ موزه صورت گرفته است. دستاوردهای تحقیق امکان ایجاد فضای شهری پویا و فعال را با بهره گیری از بن مایه های فرهنگ و ادبیات کشور و در قالب طرح کالبدی معماری میسر خواهد ساخت.

Authors

سارا فاطمی

آمز تج کارشناطی ارشم گرو معماری، واحم تبریز، دانوگا آهاد اطلامی، تبریز، ایران

حسن ستاری ساربانقلی

اطتادیار گرو معماری، واحم تبریز، دانوگا آهاد اطلامی، تبریز، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :