CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

مطالعه ی نقش آموزش و پژوهش درطراحی اسطوره ها و داستانهای مذهبی (نمونه موردی: مقایسه صنعت انیمیشن غرب و ایران با رویکرد تجاری سازی)

عنوان مقاله: مطالعه ی نقش آموزش و پژوهش درطراحی اسطوره ها و داستانهای مذهبی (نمونه موردی: مقایسه صنعت انیمیشن غرب و ایران با رویکرد تجاری سازی)
شناسه ملی مقاله: ICAUCAE01_0263
منتشر شده در کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، عمران، هنر و محیط زیست؛ افق های آینده، نگاه به گذشته در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

آناهیتا مقبلی - استادیار دانشگاه پیام نور مرکز تهران شرق،ایران
پروانه شریف پورسویری - کارشناس ارشد پژوهش هنر،مدرس،گیلان،ایران

خلاصه مقاله:
انیمیشن یکی از جذاب ترین و کامل ترین هنر های روز دنیاست که علاقمندان بسیاری دارد؛ البته اجرای یک انیمیشن حرفه ای نیاز به مهارت های بسیار و تجربیات بالایی دارد . بسیار هیجان انگیز است که ببینیم کاراکترهایی که طراحی کرده ایم ، راه می روند، فکر می کنند و هوشمندهستند. در ایران تمایل به متحرک سازی همچون دیگر کشور ها در این دهه رشد فراوانی داشته است. اما بکار گیری از آن در اسطوره های کهن ، داستان های دینی و تاریخی و ... برای طراحی کاراکترهای قوی و پایدار، مستلزم کند و کاو بیشتر است. اهمیت این موضوع نگارندگان را برآن داشت تا با استفاده از روش های مطالعاتی و کتابخانه ای در مورد آموزش طراحی انیمیشن و تکنیک های متنوع و شناخت دانش و قواعد کلاسیک آن پرداخته و نقش اسطوره ها و داستانهای تاریخی در بازسازی شخصیت آنها توسط طراحان و هنرمندان ایرانی مطالعه و تحقیق نمایند. مطالعه ی به دست آمده نشان دهنده ی این است که آموزش حرفه ای طراحان و شناخت نرم افزارهای گرافیکی و بهره گیری از تجارب دیگران در کنار تحقیق و مطالعه می تواند باعث بالا رفتن کیفیت و رشد این صنعت شده و انتظار افراد جامعه را بر آورده نماید .آنچه یک طراح انیمیشن باید به آن دست یابد باور پذیری است. هنرمند طراح می تواند به جای اندیشیدن به انیمیشن های صرفا هنری به ساخت انیمیشن های صنعتی بیاندیشد .

کلمات کلیدی:
آموزش انیمیشن،تجاری سازی انیمیشن ،طراحی اسطوره های ایرانی،پژوهش در انیمیشن، انیمیشن غرب

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/607504/