بررسی آزمایشگاهی مقایسه مقدار الیاف صفر درصد با الیاف یک درصد فورتا بر مشخصات مکانیکی ( فشاری - خمشی) یک نوع بلوک بتنی سبک پازلی

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 495

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICAUCAE01_1266

تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396

Abstract:

یکی از این مصالح که معمولا بصورت کارخانه ای تولید و به بازار عرضه می شود ، بلوک های ساختمانی می باشد . همانطور که می دانید بلوک از پر مصرف ترین مصالح بنایی در دنیا به شمار می رود. بطوریکه بخش عمده هر ساختمان بوسیله دیوار های پیرامون ساخته شده از همین بلوک ها محصور شده و بوسیله همین بلوک ها ساختمان پارتیشن بندی می شود. عملکرد ساختمان های بنایی ساخته شده با بلوک سیمانی در زلزله خای اخیر در ایران بسیار ضعیف بوده و شکست و فروپاشی تعداد قابل توجهی از از این نوع ساختمان های غیر استاندارد در زلزله های نه چندان قوی موید این مسیله می باشد.با علم به این موضوع، می توان با کاهش وزن بلوک ها، وزن مرده ساختمان را بطور قابل توجه کاهش داد و همچنین می توان با اضافه کردن الیاف به ترکیب مصالح پیش ساخته مقاومت آن ها را افزایش داده و نیز باعث جلوگیری از ترک خوردگی و از هم پاشیدگی بلوک و به طبع آن خرابی سازه ساخته شده از این نوع بلوک ها شد. در این مقاله با اضافه کردن مقادیر صفر درصد به عنوان نمونه شاهد و 1 در صد، الیاف فورتا به بتن سبک و همچنین تاثیر الیاف فورتا در بهبود کیفیت بلوک های بتنی سبک مورد بررسی قرار گرفته است. بخش نخست شامل تعیین و ارایه طرح اختلاط برای بتن سبک و بخش دوم ساخت نمونه های آزمایشگاهی بتن الیافی بلوک پازلی پیش ساخته که با تعیین مقاومت فشاری و خمشی برای بلوک های بتنی سبک و مقایسه این دو درصد با استفاده از الیاف فورتا بعنوان ماده تقویتی در ساختار بلوک می باشد که با افزایش 1 درصد از الیاف در چگالی بلوک، باعث افزایش چشمگیر مقاومت نمونه ها شده است. در بخش سوم به بررسی استحکام نمونه های آزمایش شده با الیاف فورتا و هچنین کنترل ترک خوردگی نمونه های این بتن الیافی مورد بررسی قرار گرفته اند. همچنین اندازه ی نمونه های بلوک 45 (طول) × 20 (عرض) × 25 (ارتفاع) می باشد.

Authors

نوید عبدالرحیم پور حکیمی

گروه مهندسی عمران، واحد شبستر، دانشگاه آزاد اسلامی، شبستر، ایران

سعید جواهرزاده

گروه مهندسی عمران، واحد شبستر، دانشگاه آزاد اسلامی، شبستر، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :