بررسی نسبت محیط فیزیکی با رشد و پرورش خلاقیت کودکان؛ احکامی جهت طراحی فضاهای آموزشی و کمک آموزشی
Publish place: International Conference on Architecture, Urban Planning, Civil Engineering, Art and Environment; Future horizons, look to the past
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 470
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICAUCAE01_1487
تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396
Abstract:
فضاهای آموزشی و کمک آموزشی را می توان مهم ترین محیط های یادگیری تاثیرگذار بر کودکان دانست. بنابراین چگونگی رشد و پرورش خلاقیت کودکان به عنوان یکی از اهداف آموزشی عصر حاضر، به واسطه معماری، تبدیل به مسیله پژوهش حاضر شده است. لذا هدف، استخراج احکام کاربردی در طراحی این گونه فضاها، به منظور رشد و پرورش خلاقیت کودکان 12-6 سال می باشد. روش تحقیق استفاده شده به صورت کیفی است که بر مبنای پیشینه موضوع و از تحلیل محتوی متون روان شناسی رشد کودک، خلاقیت، طراحی معماری و منظر شکل گرفته و نتایج آن به روش استدلال منطقی استخراج گردیده است. یافته تحقیق حاکی از آن است که محیط آموزشی و کمک آموزشی کودکان بایستی فعالیت محور طراحی شود. با توجه به ساختار مناسب این فضاها، طرح مجموعه ای اجتماعی و محله ای در ترکیب با فضاهای سبز و طبیعی ، ترکیب واحد کارگاه ها با واحدهای فضایی با ساختار باز و فضاهای جمعی مجهز و چند منظوره (تدابیر شامل محوطه سازی، جزییات معماری کف ها، جداره ها و دیواره های کلاس ها، کارگاه ها، راهروها و سالن ها، مبلمان داخلی و بهره گیری از عناصر کمک آموزشی تعاملی و فناوری دیجیتال) پیشنهاد این تحقیق می باشد. در نهایت احکام طراحی، به صورت جدولی ارایه شده است.
Keywords:
Authors
امیر طاهری
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشکده معماری و هنر، دانشگاه کاشان، ایران
حمیدرضا فرشچی
استادیار گروه فناوری معماری، دانشکده معماری و هنر، دانشگاه کاشان، ایران
علی اکبر امینی
مربی گروه معماری، دانشکده معماری و هنر، دانشگاه کاشان، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :