سنجش وضعیت مدیریت شهری مبتنی بر شاخص های حکمروایی خوب شهری با رویکرد توسعه پایدار(مورد مطالعه: منطقه 18 شهرداری تهران)
Publish place: International Conference on Architecture, Urban Planning, Civil Engineering, Art and Environment; Future horizons, look to the past
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,117
This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICAUCAE01_1691
تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396
Abstract:
حکمروایی به معنای اداره و تنظیم امور همگانی و چگونگی رابطه میان شهروندان و حکومت کنندگان می باشد. اجتماعات محلی به خوبی می تواند موجب کاهش آسیب ها، مسایل اجتماعی و ناکارآمدی ها باشد. مساله اصلی این است که با توجه به گستردگی نیازها و حجم بالای وظایف؛ مدیریت شهری در رابطه با خدمات رسانی دچار کمبود منابع، نظارت و کارایی است. این مقاله با هدف سنجش میزان مشارکت شهروندان در مدیریت شهری در شهرداری منطقه 18 تهران بر اساس الگوی حکمرانی خوب شهری تدوین شده است و به بررسی معناداری رابطه بین معیارهای حکمرانی شهری(شفافیت و پاسخگویی، عدالت اجتماعی، آگاهی شهروندی، اعتماد اجتماعی و کارآیی و اثر بخشی) به عنوان متغیرهای مستقل با متغیر وابسته مشارکت شهروندان در مدیریت شهری پرداخته است. نوع تحقیق کاربردی و روش مطالعه توصیفی- همبستگی می باشد. روش جمعآوری اطلاعات، پیمایشی از طریق پرسشنامه بود و تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS صورت گرفت. حجم نمونه تحقیق با استفاده از فرمول کوکران 250 نفر محاسبه گردید. نتایج تحقیق نشان داد که از بعد ذهنی و تمایل شهروندان به مشارکت در مدیریت شهری بالاست و با مشارکت آنها بستر بسیار مناسبی برای اداره امور می تواند وجود داشته باشد.
Keywords:
Authors
حسن مهدی خانی
کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری
پیمان سجودی
کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری
محمدرضا نصرا... کلانتری
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر
حسن نجفی
کارشناس ارشد مدیریت دولتی(مدیریت منابع انسانی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهقان- اصفهان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :