بررسی تاثیر یادگیری سازمانی بر کارآفرینی سازمانی با نقش میانجی سلامت سازمانی درکارکنان اداره امور مالیاتی شهرستان گچساران

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 387

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ACONF02_268

تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396

Abstract:

هدف این پژوهش بررسی، تاثیر یادگیری سازمانی بر کارآفرینی سازمانی با نقش میانجی سلامت سازمانی درکارکناناداره امور مالیاتی شهرستان گچساران می باشد. روش پژوهش، توصیفی از نوع همبستگی و از لحاظ هدف کاربردی است.جامعه ی آماری در این پژوهش کلیه کارکنان اداره امور مالیاتی شهرستان گچساران که در مجموع 60 نفر است و با توجهبه حجم پایین جامعه آماری نمونه برابر با 60 نفر می باشد، که به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شده اند. به منظورتبیین رابطه میان متغیر های تحقیق، از سه پرسشنامه یادگیری سازمانی چیوا و همکاران (2007)، کارآفرینی سازمانیرابینز و کولتر (1996) و پرسشنامه سلامت سازمانی (OHI) هوی و فیلدمن (1996) استفاده شده که پایایی آن ها از طریق آلفای کرونباخ به ترتیب با مقادیر 0/92، 0/887 و 0/91 و روایی آن از طریق روایی محتوایی بررسی گردیده است. تجزیه و تحلیل داده ها از طریق مدل یابی معادلات ساختاری، روش رگرسیونی حداقل مربعات معمولی (OLS)، تحلیلواریانس چند متغیره و آزمون فریدمن انجام شده است. یافته های پژوهش نشان می دهد، بین یادگیری سازمانی وکارآفرینی سازمانی با نقش میانجی سلامت سازمانی رابطه معناداری دارد. تاثیر مولفه های یادگیری سازمانی بر کارآفرینیسازمانی کارکنان مثبت و معنادار می باشد. همچنین تاثیر مولفه های سلامت سازمانی بر کارآفرینی سازمانی کارکنانمثبت و معنادار می باشد. نتایج تحلیل واریانس چند متغیره نشان دهنده تفاوت معنادار در سطح تحصیلات افراد در یکی ازمتغیرهای یادگیری سازمانی، سلامت سازمانی و کارآفرینی سازمانی کارکنان می باشد. بر اساس آزمون رتبه ای فریدمن ازبین مولفه های یادگیری سازمانی، مولفه ی گفتگو در رتبه اول و مولفه ی تجربه اندوزی در رتبه پنجم قرار دارند.

Authors

محمد آیتی مهر

عضو هیات علمی گروه مدیریت دانشگاه شهید چمران اهواز

آرش مرادی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه

مالک زندی مهر

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :