نقش مولفه های شاداب سازی مدارس بر عملکرد تحصیلی و خودباوری دانش آموزان دختر مدارس متوسطه اول ناحیه 4شیراز در سال تحصیلی 94-95

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 536

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

PSYCHO03_229

تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396

Abstract:

هدف از انجام پژوهش حاضر تعیین نقش مولفه های شاداب سازی مدارس بر عملکرد تحصیلی و خودباوری دانش آموزان دختر مدارس متوسطه اول ناحیه 4 شیراز در سال تحصیلی 94-95 می باشد. روش پژوهش توصیفی- پیمایشی از نوع همبستگی است. جامعه آماری مورد پژوهش در این تحقیق شامل کلیه دانش آموزان دختر مدارس دوره اول متوسطه ناحیه 4 شیراز به تعداد 6000 نفر بود. از این تعداد بر اساس جدول مورگان 354 نفر به صورت تصادفی انتخاب شدند. برای رسیدن به این هدف از روش خوشه ای چند مرحله ای استفاده گردید. ابزارهای مورد استفاده در این پژوهش، پرسشنامه محقق ساخته شاداب سازی و همچنین پرسشنامه های استاندارد سنجش عملکرد تحصیلی و سنجش عزت نفس بوده است. روایی محتوای پس از ارایه نظرات متخصصان و رفع اشکالات آن اجرایی و پایایی آن با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ به ترتیب پرسشنامه شاداب سازی 0/86، پرسشنامه عملکرد تحصیلی 0/79 و پرسشنامه عزت نفس 0/85 گزارش گردید . نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها نشان داد که : شاداب سازی مدارس به طور محسوسی بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان تاثیر گذار نیست. سبک مدیریت آمرانه بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان تاثیر گذار است. عوامل فردی، عوامل آموزشی، عوامل اجتماعی– فرهنگی، عوامل کالبدی، سبک مدیریت مشارکتی بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان تاثیر گذار نبود. همچنین آزمون فرضیه ها نشان داد که سبک مدیریت آمرانه نسبت به سایر مولفه ها می تواند متغیر عملکرد تحصیلی را پیش بینی کند. نهایتا آزمون فرضیات نشان داد که سبک مدیریت مشارکتی و سبک مدیریت آمرانه بر خودباوری دانش آموزان تاثیر گذار است و سایر مولفه ها بر خودباوری تاثیر گذار نبود و اینکه متغیر مستقل سبک مدیریت آمرانه، سبک مدیریت مشارکتی و عوامل آموزشی توانستند به طور محسوسی خودباوری را پیش بینی نمایند.

Authors

سیما زارعیان

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

عبدالمحمد طاهری

دانشیار و عضو هیات علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، گروه مدیریت آموزشی، شیراز، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • صباغیان، زهرا. (1384)، "مدرسه وتقویت نشاط و امید به زندگی"، ...
  • آیزنگ، مایکل.(1375) _ "روان شناسی شادی"، ترجمه : مهردادفیروزبخت و ...
  • اسکندری، محرم. (1386)، "راهنمای روش های نوین تدریس"، انتشارات رهیافت، ...
  • کریمی، علی. (1384)، "بررسی تاثیر روش جدید ارزشیابی توصیفی بر ...
  • Buss, D. (2000). The evolution of happiness. American Psychologist, Vol. ...
  • Bainbridge, carol. (2010). Intrinsic Motivation Gifted kids. about. com. Retrieved ...
  • kraft, M. (2008). Delegation Von Pre iskompetenzan den Verkaufsau Bendienst, ...
  • Chamorro Premuzic, Bennett, B, & Furnham, A. (2006). The happy ...
  • Seligman, M. (1990). M. E.P. Learned optimism, New York, Random ...
  • نمایش کامل مراجع