بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم پلی اتیلنی شامل 3% نانو ذرات نقره

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 468

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NANOQODS01_054

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1396

Abstract:

بسته بندی به عنوان صنعتی با اهمیت در صنایع غذایی مطرح است. اصولا فیلم یا پوشش به عنوان لایه هاى یکپارچه بر روى مواد غذایى قرار داده مى شود. امروزه یکی از تکنولوژی های جدید که برای نگهداری مواد غذایی مورد توجه محققین قرار گرفته است، استفاده از بستهبندی های ضد میکروب می باشد که در ساخت آنها از موادی در مقیاس نانو استفاده شده است[ 3].در میان نانو ذرات، نانو ذرات نقرهبیشترین فعالیت ضد میکروبی را از خود نشان داده است و بر روی طیف گسترده ای از میکرو ارگانیسم ها موثر می باشند[ 4]. نقره ذاتا خاصیت ضد باکتریایی، ضد کپک و ضد قارچ دارد. اثر کشندگی نانو ذرات نقره بدین شرح می باشد که این ذرات به سطح غشا سلولمیچسبند و کارهای معمول سلول نظیر تنفس و انتقال مواد را مختل می نمایند.خواص عمده نانو ذرات نقره عبارتند از غیر سمی بودن ، غیر.[ محرک بودن برای بدن ، غیر حساسیت زا، پایداری زیاد، آبدوست بودن، سازگاری با محیط زیست و مقاوم در برابرحرارت می باشد[ 3 و 4 باکتری اشرشیاکلی، یکی از مهم ترین اعضای گروه کلی فرم،گرم منفی و هوازی یا بی هوازی اختیاری می باشد. این باکتری از لحاظ بیماری زایی اهمیت زیادی دارد. فعالیت این باکتری به نحوی است که می تواند گلوکز و سایر هیدرات های کربن موجود در مواد غذایی تازه راتخمیر کرده و تولید گاز و اسید نماید. اشرشیاکلی می تواند در دمای بین -20تا50 درجه سانتی گراد رشد و تکثیر نماید بنابر این به راحتی می تواند در دمای یخچالی رشد نمایدpHمناسب برای رشد آن4/4-9می باشد.در این تحقیق،هدف بررسی تاثیر خواص ضد میکروبی فیلم پلی اتیلنی بر پایه نانو ذرات نقره ( 3%) بر روی باکتری بیماریزا اشرشیا کلی می باشد

Authors

منیره جوشقانی زاد

گروه علوم و صنایع غذایی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

شهلا شهریاری

گروه مهندسی شیمی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

مانیا صالحی فر

گروه علوم وصنایع غذایی، واحد شهر قدس،دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • امامی فر آ، کدیور م، شاهدی م، سلیمانیان زاد ص. ...
  • قاروی آهنگرالف، عباسپورفردم، شاه طهماسبین، خجسته پورم.392 1، سنتزومطالعه خواص ...
  • Azeredo H. 2013. Antimicrobil nanostructures in food packaging. Trends in ...
  • Negahdari M, Ajdari M. 2014. The toxicity of gold, silver, ...
  • Morones J, Elechiguerra J, Camacho A Holt K, Kouri J, ...
  • نمایش کامل مراجع