Year: 1396
COI: FITI01_026
Language: PersianView: 1,185
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مواد غذایی ممکن است توسط میکروارگانیسم های مختلف و یا تحت آنزیم های طبیعی غذایی آلوده شوند. روش های مرسوم غیرفعال نمودن یا ازبین بردن پاتوژن ها در غذاها حرارت دادن می باشد. حرارت دادن غذاها ، اثرات جنبی ناخواسته در طعم و خواص اصلی آنها می گذارد. افزایش تقاضا برای غذاهای تازه و کمتر فرآیند شده باعث گردیده تحقیقات زیادی در جهت گسترش روش های نوین غیر حرارتی انجام پذیرد. پلاسمای سرد اتمسفری یک فن آوری غیر حرارتی است که به عنوان جایگزینی برای روش های سنتی جهت ضدعفونی کردن غذاها پیشنهاد می شود. پلاسما را می توان به این صورت تعریف کرد که حالتی از گاز یونیزه شده می باشد که دارای یون های باردار با بار منفی و مثبت و الکترون های آزاد و انواع اجزاء طبیعی (رادیکال و برانگیخته ) است و معمولا به دو نوع بر اساس تفاوت در ویژگی ها تقسیم می شوند: پلاسمای سرد و گرم. پلاسما به روش انتقال انتخابی مولد الکترون های پلاسما در برابر فرکانس بالا یا پالس تولید می شود. پلاسما در موارد متعددی کاربرد دارد از جمله کاربردهای آن می توان به پاکسازی هوا در محیط های بسته ، جداسازی گازهای ازت از دود اگزوزهای ماشین ها ، بهبود کیفیت سوخت پلاسمایی ، تجزیه ترکیبات آلی فرار(voc) ، برای استرلیزاسیون مواد حساس به حرارت ، کاربردهای بیوتکنولوژی ، کاربرد در صنعت غذا و ... اشاره کرد.
Keywords:
پلاسماي سرد، صنايع غذايي، غيرفعالسازي ميكروارگانيسم ها
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/615480/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسین پور، راضیه و آریایی، پیمان،1396،مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی،اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران،بابلسر،،،https://civilica.com/doc/615480
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، حسین پور، راضیه؛ پیمان آریایی)
برای بار دوم به بعد: (1396، حسین پور؛ آریایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پلاسمای سرد Cold Plasma تحولی نوین در صنایع غذایی
- تأثیر جت پلاسمای سرد بر عمر ماندگاری و ویژگیهای کیفی توت فرنگی
- تکنولوژی پلاسما: روش های تولید و کاربردهای آن در صنایع غذایی
- مروری بر پلاسمای سرد ((cold plasma) و کاربرد آن در صنایع غذایی
- مروری بر تکنولوژی غیر حرارتی پلاسمای سرد و انواع عملکرد های آن در صنایع غذایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری
- بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
- مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
- مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
- مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.