تحلیلی کارکردی از بازتاب های نصب چراغ های راهنمایی در بهبود عملکردهای ترافیکی (مطالعه موردیتقاطع های خیابان ولیعصر از میدان راه آهن تا میدان ولیعصر )

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 514

This Paper With 24 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

THCONF01_018

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1396

Abstract:

با توجه به تاثیر عمده ای که تقاطع های چراغ دار با افزایش زمان تاخیر، بر زمان سفر در معابر شهری می گذارند، توجه به کاهش زمان تاخیر و بهبود سطح سرویس تقاطع های چراغدار امری لازم می نماید. با توجه به آثار نامطلوبی که افزایش زمان تاخیر بر شرایط ترافیکی، زیست محیطی، مصرف سوخت و دیگر در جامعه دارد، باید بدنبال راهکاری جهت کاهش زمان تاخیر در تقاطع ها بود. نصب چراغ های راهنمایی در تقاطع ها با هدف اولویت بندی و اعطای حقوق برابر به تمام خودروها، مسایل عمده ای را در پی دارد. مکان هایی که سطح و حریم تقاطع نامیده می شوند، محل عبور چندین استفاده کنندگان از وسایل نقلیه و عابرین پیاده با تنوعی از حرکات هستند . بدیهی است که امکان عبور همزمانکلیه حرکات در شرایطی که حجم رفت و آمد زیاد است، به راحتی امکان پذیر نیست. بنابراین در این گونه از تقاطعها همیشه دسته ای از خودروها در انتظار اخذ خدمت از تقاطع هستند. در نتیجه بنا به تعریف، تقاطعی دارای کارایی مناسب است که اولا ظرفیت آن بتواند پاسخگوی نیاز تقاضای عبور و مرور باشد و ثانیا حقوق برابری را به وسایل نقلیه با شرایط یکسان اعطا نماید. بدون هیچ تردیدی تاخیر، مهمترین معیار عملکرد حرکت های ترافیکی یک تقاطع است. یک علت مهم دیگر جهت استفاده از تاخیر در مطالعات مربوط به تقاطع های با چراغ راهنمایی، کاربردی بودن آن است. تاخیر، زمان از دست رفته ی خارج از کنترل رانندگان می باشد که ناشی از دو عامل اصلی است . اول، تاخیر عملیاتی کهدر نتیجه معاوضه و برخورد بین جریان های مختلف ترافیک به وجود می آید و دوم، تاخیر ثابتی که به علت سیستم کنترل چراغ راهنمایی بر وسایل نقلیه تحمیل می گردد.

Authors

حسن دیواندری

استاد یار دانشگاه آزاد واحد نوشهر

مسعود امرادی

دانشجوی کارشناسی ارشد واحد آزاد اسلامی نوشهر

پوریا دولتشا

دانشجوی کارشناسی ارشد واحد آزاد اسلامی نوشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :