بررسی تاثیر تداعی و وفاداری نام تجاری بر ارزش ویژه نام تجاری (مورد مطالعه: جوانان خریدار گوشی هوشمند سامسون گدر شهر مشهد)

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 509

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

EMAC01_180

تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396

Abstract:

شرکت ها برای حفظ و ادامه بقای خود باید بر کسب مزیتهای رقابتی و جلب رضایت هرچه بیشتر مصرف کنندگان جهت فروش و سهم بازار بیشتر تمرکز کنند. یکی از ابزارهای راهبردی که موجب آسیب پذیری کمتر شرکت در مقابل فعالیتهای رقابتی بازار و تعهد و تکرار مصرف میشود، ارزش ویژه نام تجاری است. پژوهش حاضر نیز در راستا اهمیت نام تجاری با هدف بررسی تاثیر تداعی، وفاداری به نام تجاری بر ارزش ویژه نام تجاری(مورد مطالعه: جوانان خریدار گوشی هوشمند سامسونگ در شهر مشهد) صورت پذیرفت. جامعه آماری این پژوهش، دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در موسسات آموزش عالی- غیرانتفاعی شهر مشهد، می باشد که با توجه به نامعلوم بودن تعداد دانشجویان، با استفاده از فرمول کوکران با حجم جامعه نامعلوم تعداد 384 نفر به عنوان حجم نمونه در نظر گرفته شدند که برای جمع آوری داده ها از نمونه گیری غیراحتمالی در دسترس استفاده شد. این پژوهش از نظر نوع هدف کاربردی و بر اساس روش گردآوری داده ها توصیفی می باشد. از پرسشنامه مستخرج شده از منابع معتبر با 30 سیوال به عنوان ابزار جمع آوری داده ها، مورد استفاده قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده ها از پایایی متغیر ها، پایایی سازه، روایی، آزمون نرمال بودن داده ها، مدل برازش شده در حالت تخمین استاندارد و در حالت معناداری پارامترها و شاخص های برازش مدل استفاده شد. نتایج بدست آمده از انجام این پژوهش بیانگر وجود رابطه معنادار بین وفاداری به نام تجاری با ارزش ویژه نام تجاری می باشد اما رابطه معناداری در رابطه تداعی نام تجاری با ارزش ویژه نام تجاری یافت نشد

Keywords:

تداعی نام تجاری - وفاداری به نام تجاری - ارزش ویژه نام تجاری

Authors

علیرضا حدادیان

استادیار گروه مدیریت دانشگاه فردوسی مشهد

نرگس آهنچیان

استادیار گروه مدیریت موسسه آموزش عالی حکمت رضوی

فاطمه ترکمن

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی موسسه آموزش عالی حکمت رضوی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :