بررسی مسایل رگولاتوری و فنی استاندارد IEEE 802.11P در زمینه بکارگیری سامانه ارتباطات هوشمند خودرویی و ارتقاء ایمنی حرکت خودرو ها در ایران

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 605

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCEEM01_125

تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396

Abstract:

استاندارد IEEE 802.11p/1609.4 بر پایه یک سیستم چندکانالی متشکل از چند کانال سرویس SCH و یک کانال کنترل CCH بنانهاده شده است. این سامانه از چهار حالت کاربردی اصلی پشتیبانی حمایت می کند که عبارتند از: آماده سازی تجهیزات مورد تایید،محدودسازی گواهی ها، گزارشدهی رفتارهای سوء و لغو گواهی ها. نسبت سود به هزینه در سیستم های حمل ونقل هوشمند 9 به1 می باشدکه این مزیت این سیستم ها منجر به سرمایه گذاری های گسترده ای در این صنعت شده است، بنابراین نیاز مبرمی به تحقیقات درزمینه هایی مانند موقعیت یابی خودروها که از بخش های اصلی کاربرد های ITS است احساس می شود. اگر چه سیستم های موقعیت یابیماهواره ای جهانی GNSS می تواند برای مدیریت و موقعیت یابی ناوگان حمل ونقل بکارگرفته شوند ولی دقت و صحت این روش به اندازهای نمی باشد که بتوان برای کاربردهای اجتناب از تصادف و تغییر لاین بکارگرفته شود. محدودیت در دسترس بودن GNSS در مناطق کمارتفاع شهری چالش دیگری برای موقعیت یابی با استفاده از این سیستم میباشد. ارتباطات اختصاصی بردکوتاه DSRC استانداردی برایارتباطات خودرویی می باشد که برای تحقق اهداف روش موقعیت یابی نیز می توانند مورد استفاده قرار گیرند. برای آنکه محدوده پوششکاملی داشته باشیم با بکارگیری 2 GPS به نام های اصلی و فرعی به 47 % دقت و صحت در موقعیت یابی دست می یابیم و زمانی که تعدادماهواره های دسترس و یا در معرض دید کم هستند متد CP برای موقعیت یابی سه بعدی از 8 سیستم GPS ماهواره ای استفاده می کند.

Keywords:

, IEEE 802.11P/1609.4 , SCH , CCH , ارتباطات اختصاصی برد کوتاه , ارتباطات خودرویی

Authors

محسن عشوریان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی

علی هاشمی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی

هادی مراد

دانشجوی کارشناسی ارشد، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • .گزارش سامانه ارتباط هوشمند خودرویی، مرکز مطالعات و برنامه ریزی ...
  • .سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، 1390، مقررات و ضوابط ...
  • . سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، 1388، جدول تخصیص ...
  • .Fleming, Bill. "Smarter and Safer Vehicles [Automotive Electronics]." Vehicular Technology ...
  • .enney, J.B., "Dedicated ShortRange ...
  • C o mmunications (DSRC) Standards in the United States, " ...
  • نمایش کامل مراجع