Year: 1395
Publish place: First National Conference on Knowledge-Based Employment
COI: NCKBE01_009
Language: PersianView: 495
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
بدون تردید شرکت های کوچک و متوسط تاثیرانکارناپذیری بر اوضاع اقتصادی هر کشوری دارد. این شرکت ها، قسمت عمده ای از موفقیت خود را مدیون به کارگیری کارآفرینی در سازمان های خود می باشند. ا ین ویژگی موجب شده تا آنها، وظایف محوله شان را به روش های متفاوتی انجام دهند. یکی از این وظایف، بازاریابی است که صاحبان این بنگاه ها تلاش می کنند تا با نگاه کارآفرینانه ای به آن بنگرند. بازاریابی کارآفرینانه بازاریابی در موسسات کوچک و متوسط است. جهت گیری استراتژیک بازاریابی کارآفرینانه نوآوری گرایی (ایده ساز) می باشد. بازاریابی کارآفرینانه، رسیدن به فهم مناسبی از وجه اشتراک رشته های بازاریابی و کارآفرینی و درک تاثیر رفتار کارآفرینانه بر بازاریابی و متقابلا اتخاذ رویکردهای نوآورانه در بازاریابی بوده است. بازاریابی کارآفرینانه، به مثابه دانشی میان رشته ای و نوظهور، بیانگر رویکردی متفاوت به نقش وظایف بازاریابی درون شرکت است. شرکت، با توجه به بازار، می کوشد تا به جای پیروی از مشتریان آنها را رهبری کند و به جای خدمت رسانی بهتر در بازارهای موجود، به سمت ایجاد بازارهای جدید گام بردارد. در این تحقیق برآنیم تا بهترین عوامل موثر بر استراتژی بازاریبایب کارآفرینانه و نوآوری های فناورانه در شرکت های کوچک و متوسط به روش تاپسیس و فریدمن را رتبه بندی کنیم. این تحقیق از نظر هدف از نوع پژوهش های کاربردی و از نظر ماهیتی از نوع پیمایشی خواهد بود. جامعه آماری در این تحقیق برای سطح بندی معیارها پرسشنامه اول بین 30 نفر از کارشناسان توزیع شد و در مرحله بعد برای اولویت بندی عوامل موثر بر استراتژی بازاریابی کارآفرینانه و نوآوری های فناورانه در شرکت های کوچک و متوسط، پرسشنامه دوم و سوم بین 7 نفر از کارشناسان توزیع شد که پرسشنامه 5 نفر از کارشناسان قابل استفاده بود و با استفاده از تکنیک تاپسیس فازی اولویت بندی انجام می شود. نتایج نشان می دهد نتیجه این رتبه بندی مقایسه بین نظرات کارکنان شرکت های کوچک و متوسط شهرستان اراک درباره استراتژی بازاریابی کارافرینانه و نوآوری های فناورانه در مورد رتبه اول و دوم یکسان بود ولی در مورد بقیه رتبه ها نظرات متفاوت بود. مشتری گرایی، ارزش آفرینی، فرصت گرایی، انعطاف پذیری، محیط داخلی و محیط خارجی در شرکت های کوچک و متوسط بر نوآوری های فناورانه موثر است.
Keywords:
نوآوري فناورانه، بازاريابي كارآفرينانه، محيط داخلي و خارجي، كسب و كار كوچك و متوسط
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/624150/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نظام دوست، سیدجعفر و آقاجانی، محمدرضا و عشقی عراقی، مهتاب،1395،بررسی عوامل موثر بر استراتژی های بازاریابی کارآفرینانه و نوآوری های فناورانه در کسب و کارهای کوچک و متوسط،اولین همایش ملی اشتغال دانش بنیان،سنندج،،،https://civilica.com/doc/624150
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، نظام دوست، سیدجعفر؛ محمدرضا آقاجانی و مهتاب عشقی عراقی)
برای بار دوم به بعد: (1395، نظام دوست؛ آقاجانی و عشقی عراقی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- روند ساخت داخل پره های داغ توربینهای گازی
- بررسی و مقایسه کارآفرینی مستقل فردی باکارآفرینی سازمانی به وسیله تشریح مدل های مختلف کارآفرینی
- ارزیابی مدلهای آشفتگی برای شبیه سازی جریان کم عمق چرخشی در اطراف آبشکن های T شکل
- رتبه بندی عوامل کلیدی پیاده سازی فناوری اطلاعات در مدیریت زنجیره تامین با استفاده از روش دیمتل (مطالعه موردی صنعت برق استان مرکزی)
- بررسی تاثیر منابع فناوری اطلاعات بر مزیت رقابتی با در نظر گرفتن متغیر میانجی قابلیت مدیریت دانش مورد مطالعه: گروه مپنا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- موسیقی در ایران
- بررسی ردیف های آوازی موسیقی سنتی ایران
- تاریخ نظامی ایران بعد از اسلام
- الگوی قدرت دوگانه سلطان فقیه در عصر محمد شاه قاجار
- الگوی قدرت و حاکمیت دینی از دیدگاه فارابی، ابن سینا، خواجه نصیر طوس
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.