CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

مدلسازی غیرقطعی برای شبکه انتقال برق با ضریب زمانی و هزینه ای فازی مثلثی در مواجهه با حوادث غیرمترقبه ( مطالعه موردی: شبکه انتقال برق استان مازندران)

عنوان مقاله: مدلسازی غیرقطعی برای شبکه انتقال برق با ضریب زمانی و هزینه ای فازی مثلثی در مواجهه با حوادث غیرمترقبه ( مطالعه موردی: شبکه انتقال برق استان مازندران)
شناسه ملی مقاله: ICMEH01_637
منتشر شده در کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

سید مصطفی رضایی جمنانی - نماینده رسمی شرکت سامسونگ در استان مازندران
مرجان مرادیان سرخی - شرکت توزیع نیروی برق استان مازندران
حمید رضا تقی زاده - شرکت توزیع نیروی برق استان مازندران

خلاصه مقاله:
سوانح طبیعی یکی از بحران هایی است که امکان پیش بینی آن بسیار مشکل و یا غیرممکن است. معمولا پس از وقوع هر سانحه طبیعی، وضعیت تامین، نگهداری و توزیع موادغذایی و دارویی و خدماتی با هرج و مرج و بی نظمی شدید همراه میباشد و مشکلات بیشماری برای افراد آسیب دیده و مسیولین ایجاد می نماید که نیازمند اقدمات سریع است. تحقیق حاضر از دو سناریو تشکیل شده است. در سناریو اول با k اجرای الگوریتم هایی که در گذشته پیشنهاد شده k اولویت کوتاه ترین مسیر را برای خطوط انتقال برق بدست می آوریم و سپس در سناریو دوم با ارایه یک مدل دو هدفه و با در نظر گرفتن ضریب زمانی و هزینه ای فازی مثلثی سعی می شود که در صورت تخریب مسیرهای خطوط انتقال برق تخصیص داده شده در کمترین زمان و هزینه بهترین سیاست تعمیر مسیر یا استفاده از امکانات پیشرفته جهت تعمیر مسیر یا جایگزینی مسیرهای انتقال برق آسیب دیده با اولویت بعدی، اتخاذ شود. سپس مدل دو هدفه ارایه شده در این تحقیق با روش برنامهریزی آرمانی فازی حل گردید. سپس با در نظر گرفتن شبکه مسیر انتقال برق استان مازندران به عنوان نمونه مورد مطالعه، در ابتدا طبق الگوریتم ارایه شده k اولویت کوتاه ترین مسیر انتقال برق تعیین شد و با در نظر گرفتن یک حادته میزان تخریب مسیر انتقال برق محاسبه گردید و با مدل دو هدفه ارایه شده در سناریوی دوم بهترین سیاست تعمیر یا استفاده از امکانات پیشرفته جهت تعمیر مسیر یا جایگزینی مسیر انتقال برق با اولویت بعدی تعیین گردید و در نهایت زمان و هزینه بدست آمده از این مدل، با زمان و هزینه عملیات مقابله با بحران در واقعیت مورد مقایسه قرار گرفت و مشاهده شد که این مدل زمان و هزینه به مراتب کمتری نسبت به آنچه در واقعیت اتفاق افتاده است، دارد.

کلمات کلیدی:
مکان یابی چند تسهیلی ظرفیت دهی شده، مدلسازی غیر قطعی، شبکه مسیر انتقال برق، روش کوتاه ترین مسیر، اعداد فازی مثلثی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/625533/