با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
این مقاله به تشخیص عیب در توربین گاز به کمک یک سیستم گسسته پیشامد ( Discrete Event System) می پردازد. توربین مورد بحث توربین 94.2 است که تعداد زیادی از این توربین ها در ایران نصب شده اند. سیستم گسسته پیشامد مورد استفاده یک اتومات زمانی است که کاربرد خوبی در سیستمهای کنترل نظارتی و تشخیص عیب دارد. در این مقاله با استفاده از زمان رخداد پیشامدها، یک سیستم عیب یاب جدید طراحی می شود. برای استخراج اتومات زمانی نیز، با افراز فضای پیوسته خروجی، زمان رخداد پیشامدهای گسسته محاسبه و سپس مدل اتومات زمانی سیستم به دست می آید. نتایج حاصل از به کارگیری این روش برای توربین V94.2 نشان دهنده سرعت خوب در تشخیص عیوب و عدم تاثیر اختلال هایی مانند تغییرات بار مصرفی است.
Keywords:
اتومات زماني، سيستم عيب ياب، توربين گاز، سيستم گسسته پيشامد
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/626412/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بنی اردلانی، صبحی،1395،تشخیص عیب در توربین گاز به کمک یک سیستم گسسته پیشامد،چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک،تهران،،،https://civilica.com/doc/626412
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، بنی اردلانی، صبحی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1395، بنی اردلانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی رویتگر LPV جهت تشخیص عیب در یک سیستم تاخیردار
- تشخیص خودکار عیب در شبکه های توزیع برق براساس تصاویر حرارتی
- تشخیص عیب روتور با استفاده از فیلتر کالمن مقاوم
- تشخیص عیب عملگر ربات دوپا با مدل سینگولار
- تشخیص عیب سنسور مبتنی بر رؤیتگر سیستم های سینگولار خطی حلقه بسته پایدار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی سامانه شبکه های ارتباطی و برنامه ریزی ساختار شهر در بافت فرسوده
- بررسی میزان تأثیر فناوری اطلاعات در مواجهه با بحران کرونا ویروس
- Audio Summarization using PSO Algorithm
- عوامل موثر بر پیاده سازی موفق برنامه ریزی منابع سازمان((ERP
- مروری بر کاربردهای منطق فازی و تحقیقات انجام شده در باستان شناسی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.