Year: 1395
Publish place: The 3rd on High Rise Building
COI: HRB03_011
Language: PersianView: 639
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
محتوای کامل این Paper با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
با توجه به رشد روز افزون شهرنشینی و همچنین کمبود زمین درفضاهای شهری، بلند مرتبه سازی و گودبرداری های عمیق اهمیت ویژه ای مخصوصا در سال های اخیر پیدا کرده است. در اکثر موارد ساختمان های بلند دارای پی های ویژه ای و طبقات زیرزمینی بیشتری نسبت به سایر سازه ها هستند. این بدان دلیل است که معمولا لایه های عمیق تر از ظرفیت باربری بیشتری برخوردار هستند و به طبع نشست آن کمتر خواهد شد که در ساختمان های بلند بسیار مطلوب است. پس در عمل لازمه بلندمرتبه سازی، گودبرداری عمیق می باشد. روش ساخت از بالا به پایین اخیرا بویژه در ساختمان های بلند مورد توجه قرار گرفته است. در این روش نیازی به برداشتن خاک تا عمق مورد نظر و سپس اجرای پی و ستون و... نیست. در این مقاله نحوه اجرای روش ساخت از بالا به پایین و ویژگی ها و معایب این روش مورد مطالعه قرار گرفته است و در آخر با توجه به چند مورد عملی و دلایل مورد بررسی قرار گرفته شده، دریافتیم که این روش ساخت بسیار کارآمد و مقرون بصرفه است و کمک شایانی، به خصوص به بلندمرتبه سازی می کند .
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is HRB03_011. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/627467/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:اسدی، عارف و کهندل نیا، مجتبی و محمدی، پویان،1395،علل نیاز به گودبرداری عمیق در ساز های بلند و مزایای روش ساخت از بالا به پایین گودبرداری های عمیق برای سازه های بلند، The 3rd on High Rise Building ،Qarchak،https://civilica.com/doc/627467
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- پایان نامه مدل سازی عددی ساخت و ساز به روش ...
- _ _ omrani sta.com 3- _ _ Zarinkhak _ com ...
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی و مقایسه روش های اجرایی احداث ایستگاه های متروی اهواز طرح مورد مطالعه Top-Down Method
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- تعیین فشار جانبی خاک در گودبرداری و اجرای سازه با روش بالا - پایین
- بررسی متدولوژی اجرای سازه های زیرزمینی به روش پیشرفته (Top-Down Method)
- بررسی شیوه ساخت TOP-Down Method در پروژه اجراشده شبستان زیرین صحن امام هادی (ع) حرم حضرت معصومه (س)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- ارزیابی و تحلیل مکانی شعب بانک کشاورزی محدوده مرکزی شهر ایلام
- ارزیابی توزیع فضایی و امکان سنجی مکانیابی بهینه برای استقرار کاربری بهداشتی- درمانی جدید در شهر اهواز
- تحلیلی بر عوامل ناهمگونی سازمان فضایی منطقه یک کلانشهر تهران
- بررسی شاخص های حکمروایی خوب شهری در شهرهای منطقه ای شمال کشور (مورد پژوهی: شهر گرگان)
- کاربرد شاخص های آسایش حرارتی در طراحی مسکن پایدار (مطالعه موردی شهر ایلام)
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.