با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
متمرکز شدن امکانات، سرمایه گذاری ها و زیرساخت ها و غیره... در مکان های خاص موجب می شود تا در بلند مدت نابرابری فضایی شدیدی میان مناطق کشور پدید آید. چالش مورد بحث این مقاله، نابه سامانی نظام فضایی شهرستان دماوند است. این شهرستان از یک سو فاقد سلسله مراتب منطقی است و از طرف دیگر توزیع خدمات، امکانات و تاسیسات زیربنایی آن از یک نظم و ترتیب منطقی و متعادل تبعیت نمی کند. اثرات و نتایج این امر دفع جمعیت منطقه، مهاجرت آنان به سوی تهران، تخلیه روستاها و عدم تعادل میان مناطق شهری و روستایی را به دنبال داشته است. هدف مقاله بررسی ساختار فضایی منطقه و شناسایی مسایل و مشکلات آن، همچنین شناخت مهمترین عامل شکل گیری و توسعه فضایی شهرستان دماوند و ارایه راهکارهایی در جهت ارتقای توازن در توسعه منطقه ای شهرستان دماوند می باشد. فر فرایند انجام این مقاله از روش ها و ابزارهای گوناگونی از جمله تکنیک SWOT و وزن دهی عوامل و تشکیل جداول EFE و IFE استفاده شده است. با بررسی منابع موجود آماری که توسط موسسات و نهادهای دولتی بویژه مرکز آمار ایران تهیه می شود، آمارهای خام جمع آوری و آمارهای ثانویه و شاخص های مورد نظر برای تحلیل از آنها استخراج می گردد. در نهایت برای رسیدن به چارچوب چشم انداز، تحلیل های کارشناسی صورت خواهد گرفت. با مکان یابی مناسب فضاهای شهری می توانیم در راستای توسعه پایدار گام های بسیار مهمی بر داریم به طوری که مکان یابی مناسب در راستای تحقق شاخص های توسعه پایدار می تواند تاثیر بسزایی داشته باشد. برنامه ریزی فضایی باید به گونه ای باشد که حداکثر بهره وری را از زمین های شهری به عمل آورد تا کمترین ضرر به منابع طبیعی و زیست محیطی وارد شود. از دیگر سو این شهرستان با تحولاتی رو به رو بوده که اگرچه به بسط توسعه شهرستان منجر شده اما همزمان زمینه های نارضایتی جمعیت پایدار و ناپایدار نیز فراهم شده است.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is CBEAUI04_116. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/632184/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:عطارد، شادی و شورمیج، رمضانعلی،1396،بررسی ویژگی های فضایی شهرستان دماوند با رویکرد توسعه پایدار،چهارمین کنفرانس ملّی معماری و شهرسازی «پایداری و تاب آوری از آرمان تا واقعیت»،Qazvin،https://civilica.com/doc/632184
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی معماری داخلی خانه کودک بر مبنای روانشناسی محیط
- تحلیل روندرشدمراکزسکونتگاهی پیراشهری دراراضی باقابلیت بالای کشاورزی درمنطقه کلانشهری تهران
- خلق حس تعلق کودکان به طبیعت درراستای ساخت باغ ایرانی
- بررسی عوامل تاثیرگذار بر توسعه کشاورزی حفاظتی مطالعه موردی: استان قزوین
- آب و نقش آن در ایجاد حس آرامش در باغ های ایرانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.