با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
یکی از مباحثی که امروزه در زمینه مطالعات روغن های خوراکی توجه زیادی را به خود جلب کرده مبحث مربوط به روغن های سالم می باشد که در ارتباط با اختلاط روغن های با ارزش تغذیه ای و مقاوم به اکسیداسیون با روغن های ناپایدارتر است. طی این عمل علاوه بر بهبود ارزش تغذیه ای روغن های معمول خوراکی، پایداری اکسیداسیون آن ها نیز افزایش می یابد. روغن تخم کدو خورشتی حاوی مقادیر بالایی اسید اولییک و نیز ترکیبات آنتی اکسیدانی است که از نظر تغذیه ای با ارزش بوده ولی در مطالعات کمتر به آن پرداخته شده است. در این مطالعه، روغن تخم کدو خورشتی و زیتون به نسبت های مختلف 10، 15 و 20 درصد با روغن سویا ترکیب شده و طی هشت روز نگهداری در شرایط اکسیداسیون تشدید شده (به صورت درب باز در آون 60 درجه سانتی گراد) از نظر تغییر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مقایسه شدند. نتایج نشان داد که روغن تخم کدو خورشتی از نظر ترکیبات فنولی بسیار غنی تر از روغن زیتون می باشد. مخلوط روغن کدو با روغن سویا در مقایسه با روغن زیتون از نظر کاهش روند اکسیداسیون و کند کردن تولید ترکیبات حاصل از اکسیداسیون بهتر عمل کرده و به موازات افزایش مقدار روغن کدو، پایداری اکسیداسیون روغن سویا افزایش معناداری در سطح احتمال 5 درصد از نظر شاخص هایی از جمله عدد پراکسید، عدد تیوباربیتوریک، ضریب خاموشی، پایداری اکسایشی و ... نشان داد که این تغییرات برای روغن کدو در مقادیر اختلاط مشابه با روغن زیتون، کاملا مشهود بود
Keywords:
روغن کدو خورشتی، پایداری اکسیداسیون، اسید اولییک
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/635891/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوروزی، نجمه و جعفری، مریم و حجت الاسلامی، محمد،1395،مقایسه پایداری اکسیداتیو روغن سویا در اختلاط با روغن کدو خورشتی (به عنوان منبع غنی از اسید اولییک و ترکیبات فنلی) و روغن زیتون تحت شرایط اکسیداسیون تسریع شده،دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران،،،https://civilica.com/doc/635891
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، نوروزی، نجمه؛ مریم جعفری و محمد حجت الاسلامی)
برای بار دوم به بعد: (1395، نوروزی؛ جعفری و حجت الاسلامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اثر آنتی اکسیدانهای طبیعی بر پایداری اکسیداتیو و روغنهای خوراکی
- بررسی و شناخت انواع سموم طبیعی مواد غذایی
- ارزیابی کیفی و کمی اسید چرب و پروتئین دانه سه گونه مختلف کدو
- اخلاق زیستی در بیوتکنولوژی
- بررسی فعالیت ضدباکتریایی عصاره متانولی گونه ای خانواده Cyperaceae ( Cyperus longus)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی چالش ها و فرصت های امنیت غذایی در ایران با تأکید بر جوامع روستایی
- مروری بر روش های تشخیص و سنجش آلاینده های ایجاد کننده مسمومیت های غذایی با بکارگیری تکنولوژی نانو
- بررسی ارتباط بین ناامنی غذایی و نمره تنوع رژیم غذایی: یک مقاله ی مروری
- مروری بر ترکیبات زیست فعال در مواد غذایی و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی
- مدلسازی و بهینه یابی ویژگی های اسانس استخراج شده از ضایعات پوست نارنج
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.