ارزیابی کارآیی هضم پذیری پروتیین، کلسیم و راندمان استفاده از پروتیین جوجه های گوشتی تغذیه شده با اندازه های متفاوت سنگ های رسوبی

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 286

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

AEFSJ02_244

تاریخ نمایه سازی: 13 شهریور 1396

Abstract:

این آزمایش به منظور بررسی تاثیر سطوح و اندازه های مختلف کلینوپتیلولیت بر راندمان هضم پذیری پروتیین، کلسیم و کارآییاستفاده از پروتیین در جوجه های گوشتی انجام شد. کلینوپتیلولیت در سطوح 1/5 و 3 درصد و سه اندازه فیزیکی مختلف کوچکتر از 250 میکرومتر، 0/4 تا 0/8 میلی متر و 1 تا 2 میلی متر مورد استفاده قرار گرفت. نتایج تحقیق نشان داد که استفاده از کلینوپتیلولیت سبب افزایش قابلیت هضم پروتیین می شود (P<0/05). بیشترین درصد قابلیت هضم پروتیین در دوره رشد درتیمار دارای 1/5 درصد کلینوپتیلولیت با اندازه ذرات 0/4 تا 0/8 میلیمتر و کمترین قابلیت هضم پروتیین در دوره رشد در تیمار شاهد حاصل گردید. تیمارهای مختلف اثر معنیداری بر قابلیت هضم پذیری کلسیم در دوره های آغازین و رشد نداشتند. جوجه های گوشتی تغذیه شده با تیمارهای حاوی 1/5 درصد کلینوپتیلولیت با اندازه ذرات 0/4 تا 0/8 میلیمتر نسبت راندمان پروتیین بهتری در دوره رشد و کل دوره پرورش داشتند (P<0/05). بطور کلی می توان بیان نمود که کلینوپتیلولیت اثرات مثبتیبر قابلیت هضم پروتیین و راندمان پروتیین در جوجه های گوشتی دارد.

Authors

بهمن پریزادیان کاوان

استادیار گروه علوم دامی، دانشگاه لرستان