با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
زمینه و هدف: خروج آلاینده های مختلف از دودکش واحد های مختلف صنعتی و به ویژه صنعت نفت، همواره یکی از مهمترین منابع آلودگی هوا و محیط زیست بوده و برای انسان نیز خطرناک است. بویلرها با توجه به حجم بالای فعالیت در واحدهای صنعتی همواره یکی از تولید کنندگان بزرگ این گونه آلاینده ها هستند. آلاینده مورد نظر در این مطالعه مونواکسید کربن حاصل از احتراق است و هدف، دست یافتن به نقطه ای است که درفاصله ای خاص از دودکش بویلرها بیشترین میزان غلظت آلاینده را دارا باشد. روش بررسی: در این تحقیق با بررسی یکی از پنج بویلر واحد شیرین سازی گاز آماک در شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، درجه حرارت، سرعت وزش باد و ... با ابزارهای اندازه گیری جدید و دقیق، آلاینده مونوکسید کربن را در مدل کامپیوتری Screen 3 مدلسازی نمودیم. یافته ها: بیشترین میزان کربن مونوکسید ، در فاصله 243 تا 245 متری از بویلر و به میزان 135.49μg/m3 تا 5932.26 و در کلاس پایداری ( C ) برای ماه های مختلف سال است. در این حالت سرعت گاز خروجی از بویلر توسط خود مدل و با توجه به سایر داده ها محاسبه می گردد، ضمن اینکه دمای گاز خروجی از دهانه مشعل بازه ای بین 1653 تا 1841 درجه سانتیگراد است. نتیجه گیری: طبق نتایج حاصل از این بررسی، دودکش های بویلر این واحد از نظر تولید آلاینده مونوکسید کربن برای زندگی انسان و محیط زیست خطرناک بوده و نیاز به بازنگری و بهینه سازی در احتراق دارند.
Keywords:
آلاينده ها، مونو اكسيد كربن، شبيه سازي پخش آلاينده ها، اسكرين 3، بويلرها
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/640066/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نقش جواهری، مرتضی و گودرزی، غلامرضا،1395،مدلسازی انتشار مونواکسید کربن خروجی از بویلرهای واحد شیرین سازی گاز آماک در شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با استفاده از مدل Screen 3،سومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی ، محیط زیست و گردشگری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/640066
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، نقش جواهری، مرتضی؛ غلامرضا گودرزی)
برای بار دوم به بعد: (1395، نقش جواهری؛ گودرزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.