Year: 1387
Publish place: 14th Civil engineering Student
COI: CESC14_370
Language: PersianView: 1,968
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
قیردرراهسازی به عنوان یک نوع پوشش حفاظتی و عامل چسبنده درصنعت راهسازی به کارمی روددربسیاری ازفعالیتهای رایج دراین زمینه قیردرحدود 100-200 درجه سلیسیوس حرارت داده میشودتابه اندازه کافی جهت اختلاطبامصالح دانه ای روان گردد.مخلوطهای گرم بایستی به صورت گرم ذخیره حمل و استفاده گردنددرغیراین صورت کارایی خودراازدست می دهند قیرهای امولوسیون دستاوردی نوبرای جایگزینی قیرهای محلول و برگشتی می باشند.دراین شیوه ذرات قیردرون آب به صورت معلفق درمی آیندامولوسیون قابلیت استفاده بامصالح سردومرطوب رانیزدارا می باشداستفاده ازامولوسیون قیری ازاوایل قرن بیستم شروع شدامروزه 5 تا 10 درصدازرویه روسازی ها با استفاده ازامولوسیون انجام می گیرد.دراین مقاله ترکیبات شیمیایی امولسیون ونقش ترکیبات امولوسیون امولگاتورها و موادافزودنی که نمایانگرخصوصیات فیزیکی و واکنش پذیری امولوسیون می باشد تشریح شده است تولید امولوسیون طبقه بندی و نامگذاری امولسیون ها ،ساختارشیمیایی ،کاربرد و پیشرفت درساختارشیمیایی امولسیون بخش های دیگراین مقاله رادربرمی گیرند.
Keywords:
امولسيون ، امولگاتور ، قير سرد
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/64197/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرندی، سید مرتضی و حسینی، سید عباس و صلواتی زاده، ابوالفضل،1387،تکنولوژی تولید و مصرف امولسیون قیری،چهاردهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور،سمنان،،،https://civilica.com/doc/64197
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، مرندی، سید مرتضی؛ سید عباس حسینی و ابوالفضل صلواتی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1387، مرندی؛ حسینی و صلواتی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد قیر امولسیون و سیمان در تثبیت خاکها
- بررسی تاثیر پیش پوشش سنگدانههای آسفالت با امولسیون بر پارامترهای مارشال و میزان قیر بهینه
- اثرات ایمنی و زیست محیطی استفاده از امولسیون های قیر بجای دیگر محصولات
- امولسیون های قیری و تاثیر افزودنی ها بر خصوصیات آنها
- کاربرد قیر امولسیونی در پروژه های راهسازی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.