اثر بخشی اجرای پروژه های آبخیز داری جهت مقابله با خشکسالی
Publish place: Regional Conference on Water Crisis and Drought
Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,837
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCWCD01_125
تاریخ نمایه سازی: 4 دی 1387
Abstract:
در یک تعریف بسیط و عام،آبخیزداری عبارتست از مدیریت حوزه آبخیز بر اساس اهداف معین شده در آبخیز. امروزه با توجه به تعدد کاربری ها و پیچیدگی دخالت انسان در یک حوزه و بر اساس جدیدترین اصول مدیریت،آبخیزداری یک فرایند رفت و برگشتی برای برنامه ریزی یکپارچه و مدیریت هماهنگ کلیه منابع موجود در یک آبخیز به منظور بهینه سازی تولید محصولات و خدمات به منابع پایه (آب و خاک)میباشد.از مهمترین روشها در افزایش پتانسیل منابع آبی،اقدامات آبخیزداری بوده که یکی از پروژه های آن احداث سامانه های پخش سیلاب میباشد.در مقاله موجود سیستم پخش سیلاب در حوزه هشتبندی شهرستان میناب در استان هرمزگان معرفی گردیده و اثرات آن در مورد مقابله با پیامدهای خشکسالی،کنترل سیل و رسوب حوزه سد استقلال میناب،تغذیه دشت کشاورزی هشتبندی و مهار سیلابهای فصلی و... مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
Keywords:
ابخیز داری-پخش سیلاب- کاهش اثرات خشکسالی
Authors
مهدی شفقتی
کار شناس ارشد معاونت آبخیزداری،دفتر آبخیزداری مناطق بحرانی وسیل خیز،
محمد شجاعی
معاون آبخیزداری سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور
سید احمد حسینی
مدیر کل دفتر آبخیزداری مناطق بحرانی و سیل خیز،سازمان جنگلها،مراتع و
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :